Pop, funk & dance percussie

Helemaal weg van Bruno Mars, Martin Garrix of andere grote pop/dance namen? En wil je wel eens percussie leren spelen op die fijne muziek? Dan is de cursus pop, funk & dance percussie echt iets voor jou!

Klik op de cursus voor meer info:

kies
start
dag & tijd
duur
frequentie
lesprijs
start: 15/09/2020
dag & tijd: di 19:50u
duur: 45min.
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €76.50
kies deze cursus
€ ..,..
start: gehele jaar
dag & tijd: Dinsdag
duur: 45min.
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €76.50
kies deze cursus
€ ..,..

Als percussionist voorzie je pop, funk of dance muziek van een kleurrijk ritmisch randje of van vette ondersteunende grooves. In deze basiscursus leer je hoe Latin percussie-instrumenten zoals conga’s, shakers, beatring, bellen en timbales in bovengenoemde muziekstijlen kunnen worden ingezet. Je leert hand-percussie technieken en speelt mee met bekende pop of funk songs. Tevens is er ruimte voor onderling samenspel met live drums.

De lessen vinden plaats in klein groepsverband. Ook kun je na een basiscursus de verdieping zoeken in vervolglessen.

Lesdag en lestijd worden in overleg met docent bepaald en vinden op dinsdag-, woensdag- of donderdagavond plaats.

Neem voor meer informatie contact op met Coördinator Muziek Rob Reyners via muziek@ecicultuurfabriek.nl.

over de docent: John Wassen

John Wassen is geboren in Reuver en heeft een passie voor alles wat met drums, percussie en slagwerk te maken heeft. Afgestudeerd als docerend en uitvoerend musicus drums en percussie aan het conservatorium Maastricht, is hij sinds 2012 werkzaam als docent muziek (drums, percussie, slagwerk) bij ECI cultuurfabriek en voorheen bij het Centrum voor de Kunsten Roermond. Hij omschrijft zichzelf als een allrounder en vindt veel muziekstijlen en -stromingen interessant. Daarnaast is hij gespecialiseerd in Latijns-Amerikaanse percussie en jazz. Momenteel bewandelt John nieuwe muzikale wegen met het global flamencotrio Pega Loca.


alle cursussen

Gratis proefles*verplichte velden