Producing gevorderden | 12 lessen

Maak je eigen tracks, doe je eigen promotie en verover een publiek van honderden mensen. Leer bij werken als een echte producer! Powered by PNB Studio.

Deze cursus wordt gegeven in de Azijnfabriek.

kies een cursus:

kies
start
dag & tijd
duur
frequentie
lessen
lesprijs
start: 09/10/2018
dag & tijd: di 17:00u
duur: 60min.
frequentie: elke week
lessen: 12
kies deze cursus
€ ..,..

Cursusinhoud

Jij maakt je eigen tracks en helpen jou op weg. Wij zorgen ervoor dat iedereen met een passie voor muziek het maximale uit zichzelf kan halen. Met een gevarieerde lesinhoud en persoonlijke aanpak bieden wij de meest veelzijdige lessen op het gebied van dj- en producing. Jij als artiest staat centraal en de muziek waar jij van houdt is de start. We werken aan je vaardigheden als dj en het ontwikkelen van je eigen identiteit. Om uiteindelijk de mogelijkheid te creëren je eerste ‘gigs’ voor eigen publiek te realiseren! Kortom, meld je aan en laten wij samen jouw muziekavontuur voortzetten!
Meer informatie : marjoschroen@ecicultuurfabriek.nl.

Over de docent

De cursus wordt gegeven door PNB Studio. Het team van dj Admin en de heren van Pardie & Bullshit, staan tijdens deze cursus van 12 lessen voor je klaar om met jou te werken aan de start van je carrière als producer.

Uit liefde voor muziek ontstond het concept Pardie & Bullshit. Een gemengde groep jongeren met het idee om zelf feesten te organiseren met de rode draad: goede muziek en een ongedwongen vibe. Door kleine feestjes te geven waarin onze eigen muziekvoorkeur, gezelligheid en liefde centraal stond is de start van PNB gemaakt en bleek er veel animo te zijn. Uiteindelijk is PNB van mening dat deze liefde voor muziek en kleding samen hoort in een bepaalde lifestyle. PNB is een platform dat deze interesses combineert en de mensen die dit delen moet samenbrengen. Samenbrengen op een evenement. Samenbrengen door het dragen van een kledingstuk. Samenbrengen door mensen te helpen met het ontwikkelen hun eigen creativiteit. Wij delen onze liefde en brengen mensen samen die deze liefde delen met ons.

 


alle cursussen

Gratis proefles


*verplichte velden