Rockschool voor beginners

Wil jij graag in een band spelen of zingen? Maar weet je niet goed waar je moet beginnen en welk instrument (gitaar, basgitaar, toetsen of drums) je het leukst lijkt? Dan is de cursus Rockschool voor beginners perfect voor jou!

LET OP: DEZE CURSUS START SEPTEMBER 2022.
INSCHRIJVEN IS ECHTER AL MOGELIJK.

Samen met andere cursisten start je met 4 oriënterende bandrepetities van 45 minuten onder leiding van één van onze Rockschoolcoaches. Je maakt in deze repetities kennis met (bas-)gitaar, toetsen, drums en zang. Na deze repetities weet jij welk instrument je het liefst wilt leren spelen.

Op jouw gekozen instrument krijg je vervolgens 15 individuele lessen van 20 minuten.
Verder krijg je samen met je band 11 bandrepetities van 45 minuten. In totaal volg je zo 30 ‘lessen’ (= 15 individuele lessen, 11 bandrepetities en 4 oriënterende bandrepetities).

EXTRA
– Aan het eind van de cursus sluiten we af met een popconcert waar alle Rockschoolbands optreden!
– Ook bezoek je samen met de coaches en andere Rockschoolcursisten gratis een pop-/rockconcert bij ECI. Zo geniet en leer je nog meer.

 

Klik op de cursus voor meer info:

kies
start
dag & tijd
duur
frequentie
lesprijs
start: 05/09/2022
dag & tijd: in overleg
duur: 0min.
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €315,00
kies deze cursus
€ ..,..

Heb je onvoldoende financiële middelen om je kind in te schrijven voor een cursus? Neem dan contact op met Leergeld Nederland of Jeugdfonds Sport & Cultuur. 

ECI Rockschool is een aparte afdeling binnen onze muziekafdeling waarin individuele lessen zang, (bas-)gitaar, toetsen of drums gecombineerd worden met het spelen in een band. Onder leiding van een professionele popmuzikant, die natuurlijk zelf ook actief is in de pop- en rockmuziek, ga je samen met andere cursisten aan de slag met de muziek die jij wilt spelen, op het instrument dat jij wilt (leren) bespelen.

Bij ECI Rockschool kan iedereen tussen de 12 en 21 zijn of haar skills optimaal ontwikkelen, ook als je nog nooit op één van de instrumenten van de Rockschool hebt gespeeld of tot nu toe alleen maar onder de douche durfde te zingen!

Daarnaast biedt ECI Rockschool mogelijkheden voor bestaande bands (ook voor volwassenen) en voor ECI-cursisten die al een cursus volgen en graag in een band willen spelen.

ECI werkt bij de Rockschool met coaches: professionele popmuzikanten.
Klik hier voor een overzicht van alle mogelijkheden binnen ECI Rockschool.


alle cursussen

Proefles*verplichte velden