Saxofoon | 36 lessen

Wil je graag mooie, leuke, vrolijke, dromerige, coole, swingende, langzame of snelle liedjes spelen op de saxofoon? Het kan allemaal! Of wil je iets meer leren over improviseren of bepaalde speeltechnieken op je sax? Of misschien ben je al langere tijd bezig met saxofoon spelen en loop je tegen bepaalde dingen aan of wil je meer en/of andere mogelijkheden uitproberen? Ook dat kun je leren bij ECI cultuurfabriek.

Let op: wil je vanaf januari starten met een cursus? Dat kan! Je betaalt dan uiteraard niet de volledige cursusprijs die je te zien krijgt bij de inschrijving, maar het aantal resterende lessen die je in 2019 nog volgt. De prijs wordt automatisch verrekend. Wil je meer informatie over het lesgeld of over de startdatum? Neem dan contact op met Tanja Evers-Maessen via tanjamaessen@ecicultuurfabriek.nl

kies een cursus:

kies
start
dag & tijd
frequentie
lessen
lesprijs
start: 20/08/2018
dag & tijd: :u
frequentie: elke week
lessen: 36
lesprijs: v.a. €365,00
kies deze cursus
€ ..,..

Cursusinhoud

Van klassiek tot pop, van jazz tot latin, alles is mogelijk want bij de ECI cultuurfabriek kun je saxofoonlessen volgen van twee uitstekende saxofoondocenten, die hun sporen op het gebied van saxofoon spelen ruimschoots hebben verdiend. Peter Hermesdorf en Wim Crijns, beiden afgestudeerd aan het Conservatorium te Maastricht, leren je in no time de kneepjes van dit veelzijdige instrument. Hun methode is zo opgebouwd, dat je als beginner al heel snel je eerste song kan spelen! Er wordt gebruik gemaakt van meerdere lesboeken/ methodes en uiteraard wordt alles afgestemd op de leerling. Voor elk wat wils dus. Tijdens de lessen wordt ook vaak gebruik gemaakt van meespeel-cd’s/ mp3’tjes, Ipad, YouTube etc. Dat is niet alleen leuk maar ook bevorderlijk voor het gehoor, samenspel, ritme en zuiverheid.

 

Het cursusseizoen start in augustus/ september, maar je kunt ieder moment van het jaar met deze individuele cursus  starten.
Meer informatie : marjoschroen@ecicultuurfabriek.nl.

Voor volwassenen is het mogelijk om een abonnement van 10,15 of 20 lessen te nemen.
Meer informatie over prijs en inschrijvingen: tanjamaessen@ecicultuurfabriek.nl

Over de docent Wim Crijns

Wim Crijns speelt als sessie- en studiomuzikant en is momenteel actief lid bij Janse Bagge Bend en The Electrophonics.

Over de docent Peter Hermesdorf

Peter Hermesdorf is actief als lid van onder andere de bands Enrique Tarde(B), Het Goede Doel, P.U.L.S.E. (D). Daarnaast speelt hij regelmatig in allerlei projecten in binnen-en buitenland, waarbij hij ook vaker eigen composities speelt. Tevens is hij actief als studio- en sessiemuzikant.


alle cursussen

Gratis proefles


*verplichte velden