Saxofoon

De saxofoon is een van de populairste blaasinstrumenten in pop en natuurlijk ook belangrijk en populair in de HaFaBra-wereld. Wil jij graag jouw favoriete nummers spelen of jouw speeltechnieken verbreden? Schrijf je dan nu in voor de jaarcursus saxofoon les bij ECI Cultuurfabriek in Roermond!

Tijdens de saxofoonles leer jij de liedjes spelen die jij leuk vindt. Maar misschien wil je juist wel meer leren over improvisatie, of kun je de sax al spelen en wil je jouw speeltechnieken verbreden.

Dat is allemaal mogelijk, want de lessen worden op jouw wensen ingericht. Jij bepaalt wat je wil leren, en onze deskundige docenten helpen jou je doelen te bereiken.

Meld je nu aan!

 

Klik op de cursus voor meer info:

kies
start
dag & tijd
frequentie
lesprijs
start: 31/08/2020
dag & tijd: in overleg
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €435.00
kies deze cursus
€ ..,..
start: gehele jaar
dag & tijd: in overleg
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €435.00
kies deze cursus
€ ..,..

Volg je liever een kortere cursus, van bijvoorbeeld 20, 15 of 10 lessen? Dat is mogelijk! Stuur jouw wensen naar tanjamaessen@ecicultuurfabriek.nl. Ook instromen gedurende het cursusjaar is mogelijk, de kosten worden dan aangepast.

Neem voor meer informatie contact op met Coördinator Muziek Rob Reyners, via muziek@ecicultuurfabriek.nl. 

  over de docent: Wim Crijns

  Wim Crijns speelt als sessie- en studiomuzikant en is momenteel actief lid bij Janse Bagge Bend en The Electrophonics.

  over de docent: Peter Hermesdorf

  Peter Hermesdorf studeerde saxofoon aan het conservatorium in Maastricht en behaalde in 1993 zijn diploma Docerend Musicus en in 1995 Uitvoerend Musicus. Peter geeft sinds 2000 saxofoonlesssen in de ECI cultuurfabriek. Verder speelt hij regelmatig in allerlei ensembles, bands en orkesten in binnen- en buitenland. Ook brengt hij regelmatig zijn eigen composities ten gehore in diverse settings en is hij veelvuldig actief als studio- en sessiemuzikant.


  alle cursussen

  Gratis proefles  *verplichte velden