Saxofoon

Wil je graag mooie, leuke, vrolijke, dromerige, coole, swingende, langzame of snelle liedjes spelen op de saxofoon? Het kan allemaal! Of wil je iets meer leren over improviseren of bepaalde speeltechnieken op je sax? Of misschien ben je al langere tijd bezig met saxofoon spelen en loop je tegen bepaalde dingen aan of wil je meer en/of andere mogelijkheden uitproberen? Ook dat kun je leren bij ECI cultuurfabriek.

Hieronder kun je je aanmelden voor 36 lessen (een jaarcursus). Liever 20, 15 of 10 lessen volgen? Dat is natuurlijk ook mogelijk! Neem dan contact op met tanjamaessen@ecicultuurfabriek.nl. Instromen gedurende het cursusjaar is altijd mogelijk, de kosten worden hier dan op aangepast.

kies een cursus:

kies
start
dag & tijd
frequentie
lessen
lesprijs
start: 26/08/2019
dag & tijd: :u
frequentie: elke week
lessen: 36
lesprijs: v.a. €373,00
kies deze cursus
€ ..,..

Van klassiek tot pop, van jazz tot latin, alles is mogelijk want bij de ECI cultuurfabriek kun je saxofoonlessen volgen van twee uitstekende saxofoondocenten, die hun sporen op het gebied van saxofoon spelen ruimschoots hebben verdiend. Peter Hermesdorf en Wim Crijns, beiden afgestudeerd aan het Conservatorium te Maastricht, leren je in no time de kneepjes van dit veelzijdige instrument. Hun methode is zo opgebouwd, dat je als beginner al heel snel je eerste song kan spelen! Er wordt gebruik gemaakt van meerdere lesboeken/ methodes en uiteraard wordt alles afgestemd op de leerling. Voor elk wat wils dus. Tijdens de lessen wordt ook vaak gebruik gemaakt van meespeel-cd’s/ mp3’tjes, Ipad, YouTube etc. Dat is niet alleen leuk maar ook bevorderlijk voor het gehoor, samenspel, ritme en zuiverheid.

  over de docent: Wim Crijns

  Wim Crijns speelt als sessie- en studiomuzikant en is momenteel actief lid bij Janse Bagge Bend en The Electrophonics.

  over de docent: Peter Hermesdorf

  Peter Hermesdorf studeerde saxofoon aan het conservatorium in Maastricht en behaalde in 1993 zijn diploma Docerend Musicus en in 1995 Uitvoerend Musicus. Peter geeft sinds 2000 saxofoonlesssen in de ECI cultuurfabriek. Verder speelt hij regelmatig in allerlei ensembles, bands en orkesten in binnen- en buitenland. Ook brengt hij regelmatig zijn eigen composities ten gehore in diverse settings en is hij veelvuldig actief als studio- en sessiemuzikant.


  alle cursussen

  Gratis proefles


  *verplichte velden