Sieraadvormgeving | 5 lessen

In deze korte cursus maak je kennis met de technieken van edelsmeden en wat er komt kijken bij de vormgeving van sieraden en objecten.

kies een cursus:

kies
start
dag & tijd
duur
frequentie
lessen
lesprijs
start: 28/10/2019
dag & tijd: ma 19:30u
duur: 150min.
frequentie: tweewekelijks
lessen: 5
lesprijs: v.a. €110,00
kies deze cursus
€ ..,..

In deze korte cursus van 5 lessen maak je kennis met edelsmeden en vormgeving van sieraden en objecten.  Je krijgt een goede eerste indruk op basis waarvan je kunt beslissen om een uitgebreidere vervolgcursus edelsmeden/sieraadvormgeving van 13 lessen  te volgen.

De basis- en gevorderde cursisten zitten in gemengde groepen. De kennismakingscursus op maandag is tweewekelijks. Het cursusseizoen start in september, maar inschrijven is mogelijk op ieder moment van het jaar.

Wil je kennismaken met de docent en de manier van lesgeven ? Vraag dan een gratis proefles aan.

Materiaalkosten zijn niet bij de cursusprijs inbegrepen

Meer info: ruthhoukes@ecicultuurfabriek.nl

over de docent: Yvonne Savelkoul

Yvonne Savelkoul is in 1985 afgestudeerd aan de Stadsacademie Maastricht afdeling sieraadvormgeving. In 2004 volgde zij de opleiding BIK (Beroepskunstenaar in de Klas). Yvonne is sinds 1986 docent edelsmeden/ sieraadvormgeving en heeft voorheen lesgegeven aan het Centrum voor de Kunsten in Weert, de Vrije Academie en het Centrum voor de Kunsten in Roermond (tegenwoordig ECI cultuurfabriek). Haar overige activiteiten bestaan uit projecten uitvoeren en het geven van workshops en cursussen beeldende vorming aan kinderen op basisscholen (zoals het project Kunst Op School) en aan leerlingen van het middelbaar en hoger onderwijs. Zij is ook docent 3D van de Vooropleiding Kunstacademie bij ECI cultuurfabriek.


alle cursussen

Gratis proefles


*verplichte velden