Slagwerk ensemble

Speel je slagwerk (bijvoorbeeld pauken, drums, conga’s, bongo’s, bekkens of mallets) en wil je niet alleen spelen, maar liever samen? Dan is het slagwerkensemble (samenspel) iets voor jou! Of je al cursist bent of niet, iedereen kan hier aan deelnemen.

Klik op de cursus voor meer info:

kies
start
dag & tijd
duur
frequentie
lesprijs
start: 02/09/2020
dag & tijd: wo 17:00u
duur: 60min.
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €143.00
kies deze cursus
€ ..,..
start: gehele jaar
dag & tijd: Woensdag
duur: 60min.
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €143.00
kies deze cursus
€ ..,..

In 36 wekelijkse bijeenkomsten van een uur, speel je onder leiding van een ervaren docent samen met collega-muzikanten in het ensemble. Daarbij worden de slagwerkinstrumenten van de ECI Cultuurfabriek gebruikt.

Neem voor meer informatie contact op met Coördinator Muziek Rob Reyners, via muziek@ecicultuurfabriek.nl.

over de docent: Paul Bouten

Paul Bouten studeerde klassiek slagwerk en drums aan het conservatorium in Maastricht, waar hij les kreeg van Werner Otten, Hay Beurskens, Pieter Jansen, Ruud Wiener en Chris Dekker. Ook volgde hij cursussen in latinpercussie, en het bespelen van de conga’s. In beide werelden van klassieke en lichte muziek voelt hij zich helemaal thuis. Of het nu gaat over een paukenpartij in een symphonie van Beethoven, een ingewikkeld marimbastuk met vier stokken, een improvisatie op de vibrafoon, ragtimes op de xylofoon, klassiek trommelen of in een echte drumline of bij de schutterij, de klassieke accessoires in een slagwerksectie, drummen in een jazzcombo, pop of rockband, conga’s, bongo’s en andere percussie-instrumenten op de traditionele manier; alles kan bij Paul geleerd worden op een behoorlijk niveau.


alle cursussen

Gratis proefles*verplichte velden