Songwriting & recording | individueel

Hoe schrijf je een eigen song? Heb jij nog nooit een eigen liedje geschreven maar zou je dit graag willen leren, of schrijf je al langere tijd maar wil je songwriting eens vanuit een frisse hoek bekijken? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Klik op de cursus voor meer info:

kies
start
dag & tijd
duur
frequentie
lesprijs
start: 28/10/2021
dag & tijd: do 15:30u
duur: 45min.
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €246.24
kies deze cursus
€ ..,..

Tijdens deze individuele cursus van 7 lessen van 45 minuten, ga je 5 lessen aan  de slag met verschillende onderdelen van songwriting en 2 lessen besteden we aan het opnemen van je muziek. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder meer het schrijven van tekst, melodieën verzinnen, het bedenken van akkoordenprogressies en waar je op moet letten bij het opnemen van je songs.

Neem voor meer informatie contact op met Coördinator Muziek Rob Reyners, via muziek@ecicultuur.nl.

over de docent: Lotte Slangen

Lotte Slangen is geboren in 1995 in Heerlen, opgegroeid in Hulsberg, en inmiddels woonachtig in Tilburg, waar ze in 2017 afstudeerde aan de Rockacademie. Vanaf 2015 geeft ze les op diverse muziekscholen in Nederland. Met haar eigen band MADOUX stond ze op verschillende festivals en in de finale van bandwedstrijd Nu of Nooit eindigde ze op een tweede plek.  Verder is Lotte werkzaam als bandcoach en is ze zangeres bij uiteenlopende muzikale projecten. Haar zangtechnische achtergrond ligt bij CVT (Complete Vocal Technique van Cathrine Sadolin).


alle cursussen

Gratis proefles*verplichte velden