Spelen met klanken 4-6 jaar | 25 lessen

In deze cursus maken kinderen van 4 tot 6  jaar op een ontspannen manier kennis met muziek. Zeker als je de cursus Toveren met klanken van ECI cultuurfabriek hebt gevolgd, is dit een goed vervolg.

Let op: wil je vanaf januari starten met een cursus? Dat kan! Je betaalt dan uiteraard niet de volledige cursusprijs die je te zien krijgt bij de inschrijving, maar het aantal resterende lessen die je in 2019 nog volgt. De prijs wordt automatisch verrekend. Wil je meer informatie over het lesgeld of over de startdatum? Neem dan contact op met Tanja Evers-Maessen via tanjamaessen@ecicultuurfabriek.nl

kies een cursus:

kies
start
dag & tijd
duur
frequentie
lessen
lesprijs
start: 24/10/2018
dag & tijd: wo 14:00u
duur: 45min.
frequentie: elke week
lessen: 25
lesprijs: v.a. €140,00
kies deze cursus
€ ..,..

Cursusinhoud

Deze groepscursus is geschikt voor kinderen die muziek leuk vinden maar nog niet precies weten welk instrument ze willen gaan bespelen. Het bespelen van piano, keyboard, blokfluit, viool, gitaar en slagwerk komt aan bod en er wordt een voorzichtig begin gemaakt met muzieknotatie en ritme. Dit is een vervolg op de cursus Toveren met klanken. Er zitten maximaal vier leerlingen in een groepje.

Het cursusseizoen start in augustus/ september, maar je kunt ieder moment van het jaar instappen.
Meer informatie: marjoschroen@ecicultuurfabriek.nl.

Over de docente Mariëtte Kessels

Mariëtte Kessels studeerde piano aan het conservatorium in Maastricht bij Joop Celis en behaalde in 1989 haar diploma Docerend Musicus. Sinds 1989 geeft ze les; vanaf 1991 bij het Centrum voor de Kunsten daarna bij ECI cultuurfabriek. Daarnaast werkt Mariëtte als organist, begeleider van koren en begeleider van solisten. In 2007 is ze begonnen met het geven en ontwikkelen van de cursus Toveren met Klanken, muziekles voor kinderen 4-6 jaar.


alle cursussen

Gratis proefles


*verplichte velden