Spelen met klanken 4-6 jaar

In deze cursus maken kinderen van 4 tot 6  jaar op een ontspannen manier kennis met muziek. Zeker als je de cursus Toveren met klanken van ECI cultuurfabriek hebt gevolgd, is dit een goed vervolg.

Klik op de cursus voor meer info:

kies
start
dag & tijd
duur
frequentie
lesprijs
start: 09/11/2020
dag & tijd: ma 17:20u
duur: 30min.
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €160.00
kies deze cursus
€ ..,..
start: gehele jaar
dag & tijd: Maandag
duur: 30min.
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €160.00
kies deze cursus
€ ..,..

Deze groepscursus is geschikt voor kinderen die muziek leuk vinden maar nog niet precies weten welk instrument ze willen gaan bespelen. Het bespelen van piano, keyboard, blokfluit, viool, gitaar en slagwerk komt aan bod en er wordt een voorzichtig begin gemaakt met muzieknotatie en ritme. Dit is een vervolg op de cursus Toveren met klanken. Er zitten maximaal vier leerlingen in een groepje.

Neem voor meer informatie contact op met Coördinator Muziek Rob Reyners, via muziek@ecicultuurfabriek.nl.

over de docent: Mariette Kessels

Mariëtte Kessels studeerde piano aan het conservatorium in Maastricht bij Joop Celis en behaalde in 1989 haar diploma Docerend Musicus. Sinds 1989 geeft ze les; vanaf 1991 bij het Centrum voor de Kunsten daarna bij ECI cultuurfabriek. Daarnaast werkt Mariëtte als organist, begeleider van koren en begeleider van solisten. In 2007 is ze begonnen met het geven en ontwikkelen van de cursus Toveren met Klanken, muziekles voor kinderen 4-6 jaar.


alle cursussen

Gratis proefles*verplichte velden