Tekenen kind/jeugd (locatie Boukoul)

In deze cursus die gegeven wordt in het gemeenschapshuis ‘de Kamp’ in Boukoul werk je 5 weken lang aan een creatieve opdracht waarin je je tekentalent kunt ontdekken en ontwikkelen. Samen met docent Gladys ga je aan de slag met tekenpotloden, kleurpotloden, aquarelpotloden, schaar en lijm om je eigen boomhut te ontwerpen die aan het eind van de cursus in een groot denkbeeldig boomhuttenbos wordt geplaatst samen met de creaties van de andere cursisten. Oftewel: we gaan samen ‘Struinen door het bos onderweg naar mijn boomhut’ .

Klik op de cursus voor meer info:

kies
start
dag & tijd
duur
frequentie
lesprijs
start: 17/05/2021
dag & tijd: ma 15:15u
duur: 90min.
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €67.50
kies deze cursus
€ ..,..

Deze cursus is geschikt voor alle kinderen van de basisschoolleeftijd (groep 3 t/m 8). De cursus wordt gegeven in het gemeenschapshuis ‘de Kamp’ in Boukoul op maandagmiddag van 15.15 tot 16.45 uur. Materiaalkosten zijn bij de cursus inbegrepen.

Neem voor meer informatie contact op met onze beeldende kunst afdeling via beeldend@ecicultuurfabriek.nl.

over de docent: Gladys Zeevaarders

Gladys is een autonoom kunstenaar en beeldend docent met een oneindige fantasie. De thema’s van haar lessen leren de kinderen niet alleen hun tekenvaardigheden te ontwikkelen, maar activeren ook hun fantasie en het ‘out of the box’-denken dat creativiteit inspireert.


alle cursussen

Gratis proefles*verplichte velden