Toneelklas 12+

Omdat het seizoen er (bijna) op zit, is het volgen van een proefles nu niet meer mogelijk. Vanaf september start het nieuwe seizoen. Je kunt je dan weer aanmelden voor een cursus of proefles.

Ontdek de wondere wereld van toneel…  Heb je altijd al een keer in de spotlights willen staan? Wil je leren acteren en je toneelkunsten aan een echt publiek laten zien? Meld je dan aan voor de toneelklas 12+.

In de toneelklas leren jongeren tussen de 12 – 18 jaar van alles over acteren. Ze nemen een duik in de eigen verbeelding. Leren improviseren op de buhne. Met tekst spelen. En hoe ze hun lichaam in kunnen zetten bij het spelen van een rol. En dit alles samen met andere enthousiaste toneelspelers.

Doe je een jaarcursus? Dan bezoek je aan het einde van het cursusjaar met je groep een professionele voorstelling in het ECI theater. En aan het eind van de cursus zal je schitteren voor je vrienden en familie in een presentatie in het ECI theater!

Val je in een andere leeftijdscategorie? Check dan onze andere toneelcursussen.

Woon je in de gemeente Leudal? Dan krijg je maar liefst 67% (!) korting op deze cursus. 

Je kunt je het gehele jaar inschrijven voor deze cursus.

 

Klik op de cursus voor meer info:

kies
start
dag & tijd
duur
frequentie
lesprijs
start: 19/09/2023
dag & tijd: di 16:45u
duur: 90min.
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €55,00
kies deze cursus
€ ..,..
start: gehele jaar
dag & tijd: Dinsdag
duur: 90min.
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €55,00
kies deze cursus
€ ..,..

Je kunt op elk gewenst moment starten met de cursus, tenzij anders aangegeven.

Lees voordat je je inschrijft voor een cursus de informatie over de verschillende cursusvormen.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze toneelafdeling, via: toneel@ecicultuur.nl.

Heb je onvoldoende financiële middelen om je kind in te schrijven voor een cursus? Neem dan contact op met Leergeld Nederland of Jeugdfonds Sport & Cultuur.

over de docent: Renee Aerts

Renée Aerts is afgestudeerd op de Theaterschool in Rotterdam. Vanaf haar 8ste is ze al met toneel bezig en tot haar 18de heeft ze bij Jong Laagland gezeten; een Theaterschool in Sittard. Toen ze de Theaterschool in Rotterdam had afgerond is ze naar Amsterdam gegaan om daar nog een Vooropleiding Acteren te volgen. Vervolgens is ze naar Den Bosch verhuisd om aan een nieuw avontuur te beginnen bij het KTA (Koningstheateracademie). Na een jaar besloot ze aan het werk te gaan.

Zo werkt Renée o.a. bij Jeugdtheater ZuidZone. Hier doen ze een project in Geleen-Zuid waarbij ze samen met de bewoners theater maken. Daar komen vaak hele mooie verhalen vandaan! Ook is ze Theaterdocent bij Theaterschool TINT in Empel en gaat ze binnenkort studeren aan de TRAP, voor de opleiding Camera Acteren.

Renée: “Theater is mijn grote passie! Niet alleen om zelf te spelen maar ook om anderen te leren acteren. Mijn grootste plezier haal ik uit de groei die kinderen maken in hun theaterspel. Ze zien opbloeien als ze op het podium staan vind ik geweldig en daar help ik graag aan mee! Ook bij ECI!”.


alle cursussen

Proefles*verplichte velden