HaFaBra theorie B

ECI cultuurfabriek verzorgt de theoriecursus met examen die je nodig hebt voor deelname aan het praktijkexamen HaFaBra niveau B, het examen voor muziekleerlingen van harmonie, fanfare & brassband.

kies een cursus:

kies
start
dag & tijd
duur
frequentie
lessen
lesprijs
start: 22/01/2020
dag & tijd: wo 16:15u
duur: 75min.
frequentie: elke week
lessen: 12
lesprijs: v.a. €84,00
kies deze cursus
€ ..,..

Bij een HaFaBra-examen worden zaken als muziektheorie, speeltechniek en maatgevoel getoetst. Hoe hoger het examen (van A t/m D) hoe hoger de eisen die aan de leerling worden gesteld. Voldoet bij A nog een simpel muziekstuk uit het populaire genre, bij D wordt er heel wat meer van de leerling verwacht. Ook moet de muzikant een stuk a prima vista spelen, en wat melodielijnen die de examinator op de piano speelt naspelen. Ook moet er een ritme worden getrommeld (bijvoorbeeld met de vingers op een tafel of klappen met je handen). Om deel te kunnen nemen aan het praktijkexamen moet je vooraf een theoriecursus met examen volgen. Deze cursus van 12 lessen wordt door ons gegeven op A-, B-, C- en D-niveau.

Neem voor meer informatie contact op met Marjo Schroƫn, coƶrdinator Muziek bij ECI cultuurfabriek, marjoschroen@ecicultuurfabriek.nl.

over de docent: Ger Reijnders

Ger Reijnders geeft al bijna 30 jaar les op groot koper. Dit is een verzamelnaam voor alle grootkoper-instrumenten waaronder trombone, bariton, tuba en bastuba. Hij is in 1988 afgestudeerd als klassiek trombonist en staatsexamen tuba. Zoals velen is hij als trombonist begonnen bij harmonie St. Gertrudis Beesel, waar hij een geweldige tijd heeft gehad en besmet is met het koperblaasvirus. Ger is verder trombonist geweest bij het Nationaal Jeugdorkest, bij de EJA bigband nu (Score Jazz Orchestra) en lid geweest bij Brasscinq (prof. Koperquintet).


alle cursussen

Gratis proefles


*verplichte velden