HaFaBra theorie D

ECI cultuurfabriek verzorgt de theoriecursus met examen die je nodig hebt voor deelname aan het praktijkexamen HaFaBra niveau D, het examen voor muziekleerlingen van harmonie, fanfare & brassband.

Klik op de cursus voor meer info:

kies
start
dag & tijd
duur
frequentie
lesprijs
start: 07/03/2021
dag & tijd: zo 13:30u
duur: 60min.
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €65.00
kies deze cursus
€ ..,..
start: gehele jaar
dag & tijd: Zondag
duur: 60min.
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €65.00
kies deze cursus
€ ..,..

Bij een HaFaBra-examen worden zaken als muziektheorie, speeltechniek en maatgevoel getoetst. Hoe hoger het examen (van A t/m D) hoe hoger de eisen die aan de leerling worden gesteld. Voldoet bij A nog een simpel muziekstuk uit het populaire genre, bij D wordt er heel wat meer van de leerling verwacht. Om deel te kunnen nemen aan het praktijkexamen moet je vooraf een theoriecursus met examen volgen. Deze cursus van 12 lessen wordt door ons gegeven op A-, B-, C- en D-niveau.

Neem voor meer informatie contact op met Diana Heijmans, via dianaheijmans@ecicultuurfabriek.nl.

over de docent: Jean Pierre Steyvers

Jean-Pierre Steijvers heeft hoofdvak orgel, piano en kerkmuziek gestudeerd aan het Conservatorium van Maastricht en het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam. Daarnaast heeft hij diverse masterclasses bij gerenommeerde organisten gevolgd. Hij was prijswinnaar van orgelconcoursen in Dublin, Luzern, Chartres, Kaliningrad en winnaar van de ‘Moscow Philharmonic Society Special Award’. Sinds mei 2004 is hij benoemd tot ‘Organiste-Titulaire’ van de St. Christoffel Kathedraal te Roermond en van het Louvigny/ Robustelly/ Verschueren-orgel in de Caroluskapel van het voormalig Groot Seminarie van het Bisdom Roermond. Daarnaast is hij docent orgel, piano en muziektheorie aan ECI cultuurfabriek te Roermond. Jean-Pierre geeft vele concerten in Europa, Japan en de USA en in de belangrijkste concertzalen van geheel Rusland. Hij werkte samen met gerenommeerde dirigenten als Ed Spanjaard, Vladimir Askenazy, Edo de Waart, Paul Goodwin, Rizzi Brignoli en Kynan Johns. Verder is Jean-Pierre artistiek adviseur van de Stichting Orgelkring Roermond (www.orgelkringroermond.nl) en is hij sinds 2017 als docent orgel verbonden aan The Moscow Gnessin Summer School.


alle cursussen

Gratis proefles*verplichte velden