Tiffany | 13 lessen

Ontdek de mogelijkheden van de koperfolie techniek. Met glas, koperfolie en solderen kun je subtiele objecten maken in het platte vlak en 3D. Er kan met gerecycled glas gewerkt. Door middel van graveren en zandstralen kan er structuur aangebracht worden.

kies een cursus:

kies
start
dag & tijd
duur
frequentie
lessen
lesprijs
start: 19/09/2019
dag & tijd: do 19:45u
duur: 135min.
frequentie: elke week
lessen: 13
lesprijs: v.a. €267,00
kies deze cursus
€ ..,..

De basis- en gevorderde cursisten zitten in gemengde groepen. Het cursusseizoen start in september, maar inschrijven is mogelijk op ieder moment van het jaar. Materiaalkosten zijn niet bij de cursusprijs inbegrepen.

Wil je kennismaken met de docent en de manier van lesgeven? Vraag dan een gratis proefles aan.

Meer info: ruthhoukes@ecicultuurfabriek.nl

over de docent: Rini Ronckers

Rini is afgestudeerd aan de Stadsacademie Maastricht, afdeling sieraadvormgeving. Daarna heeft ze de opleiding glaskunst gevolgd aan het IKA in Mechelen, België. Geregeld neemt ze deel aan cursussen en workshops om haar kennis wat betreft technieken en materiaal uit te breiden. Sinds 1991 geeft Rini al cursussen; voorheen aan het Centrum voor de Kunsten Roermond en nu bij ECI cultuurfabriek. Tevens heeft ze les gegeven aan Kunsten Centrum Venlo en het IKA in Mechelen, België. Haar eigen werk bestaat uit unica sieraden, objecten en installaties. Het werk heeft vaak een thema zoals de positie van de vrouw in de samenleving, de mens en soms gaat het puur om de vorm. Kenmerkend in haar werk is de combinatie van materialen, bijvoorbeeld metaal met glas of glas met textiel. Rini exposeert regelmatig werk. Haar werk was te zien in diverse tentoonstellingen in Nederland, België, Duitsland, Finland. Op www.rinironckers.nl kun je haar werk bekijken.


alle cursussen

Gratis proefles


*verplichte velden