Jeugdtoneel 8-10 jaar | 29 lessen

Heb je altijd al een keer in de spotlights willen staan? Wil je leren acteren en je toneelkunsten aan een echt publiek laten zien? Kom dan naar de theaterschool LuidZuid en ontdek de wondere wereld van het theater.

Let op: wil je vanaf januari starten met een cursus? Dat kan! Je betaalt dan uiteraard niet de volledige cursusprijs die je te zien krijgt bij de inschrijving, maar het aantal resterende lessen die je in 2019 nog volgt. De prijs wordt automatisch verrekend. Wil je meer informatie over het lesgeld of over de startdatum? Neem dan contact op met Tanja Evers-Maessen via tanjamaessen@ecicultuurfabriek.nl

Deze cursus wordt gegeven in Azijnfabriek.

kies een cursus:

kies
start
dag & tijd
duur
frequentie
lessen
lesprijs
start: 26/09/2018
dag & tijd: wo 17:00u
duur: 90min.
frequentie: elke week
lessen: 29
lesprijs: v.a. €225,00
kies deze cursus
€ ..,..

Cursusinhoud

In deze toneelcursus van jeugd tussen 8 en 10 jaar leer je alles wat bij het acteren komt kijken: improviseren, samen spelen, spelen met je lichaam en stem, gebruiken van je fantasie en het bedenken van spannende verhalen. Maar vooral: Hoe leuk toneelspelen is! Aan het eind van de cursus laat je in een spetterend optreden voor je eigen publiek je acteerkunsten zien!

Over de docent

Alle cursussen Theater (toneel en musical voor kinderen, jeugd en volwassenen) bij ECI cultuurfabriek worden door een professioneel team docenten van  LuidZuid gegeven. Het team bestaat uit Sebas van den Donk, Ruud van Bree, Marjolein Heijltjes en Femke Veltman. Femke is tevens coördinator en aanspreekpunt voor vragen over het cursusaanbod Theater van ECI cultuurfabriek. Je kunt haar bereiken via femkeveltman@ecicultuurfabriek.nl.


alle cursussen

Gratis proefles


*verplichte velden