Toneelklas 7-12 jaar

Toneelspelen. Niet alleen een hobby, maar iets wat je leven verrijkt. Het stimuleert het samenspel, het creatieve brein, het zelfvertrouwen en het plezier! Ontdek de wondere wereld van toneel en meld je aan voor de toneelklas 7 – 12 jaar.

Bij de toneelklas van ECI cultuurfabriek leer je hoe het is om een dagje iemand anders te zijn. Bijvoorbeeld je lievelingsdier, een sprookjesfiguur of een superheld. Je bedenkt bijzondere verhalen en beleeft spannende avonturen in je toneelklas. Ook leer je je fantasie te gebruiken, verhalen te bedenken en zoveel meer!

Ben je er het hele seizoen bij? Dan wacht een mooi extraatje op je. Je bezoekt samen met je groep gratis een voorstelling in ons theater. En je mag ook zelf optreden, hoe vet! De toneelklassen worden namelijk afgesloten met een presentatiedag van jouw theaterschool, in ECI Cultuurfabriek. Zo kun je jouw familie en vrienden laten zien wat jij allemaal hebt geleerd!

Instromen gedurende het cursusjaar is mogelijk, de kosten worden dan aangepast.

De klassen zijn als volgt gesplitst in verschillende leeftijden:
15:15 uur: 7 tot 10 jaar
16:45 uur: 10 tot 12 jaar

Schrijf je dus in voor het tijdsblok dat aansluit bij je leeftijd.

Val je in een andere leeftijdscategorie? Kijk dan eens naar onze andere toneelcursussen

Woon je in de gemeente Leudal? Dan krijg je maar liefst 67% (!) korting op deze cursus. 

Klik op de cursus voor meer info:

kies
start
dag & tijd
duur
frequentie
lesprijs
start: 21/09/2023
dag & tijd: do 15:15u
duur: 90min.
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €55,00
kies deze cursus
€ ..,..
start: 21/09/2023
dag & tijd: do 16:45u
duur: 90min.
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €55,00
kies deze cursus
€ ..,..
start: gehele jaar
dag & tijd: Donderdag
duur: 90min.
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €55,00
kies deze cursus
€ ..,..

Je kunt op elk gewenst moment starten met de cursus, tenzij anders aangegeven.

Lees voordat je je inschrijft voor een cursus de informatie over de verschillende cursusvormen.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze toneelafdeling, via: toneel@ecicultuur.nl.

Heb je onvoldoende financiële middelen om je kind in te schrijven voor een cursus? Neem dan contact op met Leergeld Nederland of Jeugdfonds Sport & Cultuur.

over de docent: Janneke Albers

Janneke Albers studeerde in 1998 af als actrice en Docent Drama aan de Hogeschool voor de Kunsten van Amsterdam. Na haar afstuderen ging Janneke met veel plezier aan de slag als speler en regisseur voor verschillende theatergroepen. Vanaf 2002 werkte Janneke als docent drama voor de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, waar ze lesgaf aan tweede- en derdejaars studenten van de Academie voor Theater en Dans. Daarnaast gaf ze les aan kinderen en jongeren op scholen en op jeugdtheaterscholen in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. In 2009 richtte zij haar eigen theaterschool op in Amsterdam: de Jeugd Theaterkamer. Bij De Jeugd Theaterkamer krijgen kinderen en jongeren les in toneelspelen en in acteren voor de camera.  

In de lessen van Janneke staat spelplezier voorop. Ze creëert een veilige, inspirerende en gezellige lesomgeving waarbinnen kinderen en jongeren hun theatervaardigheden en sociale vaardigheden optimaal kunnen ontwikkelen en hun creativiteit kunnen ontplooien. Leerlingen leren zich spelenderwijs presenteren aan een publiek en ontwikkelen daarbij zelfvertrouwen en overtuigingskracht. Janneke is een ervaren, professionele en betrokken docent die haar leerlingen leert om zich op een authentieke, expressieve manier uit drukken. Ze geeft lessen waar kinderen en jongeren met veel plezier naar toegaan en met nog meer plezier vandaan komen!  

Janneke verhuist deze zomer met haar man van het drukke Amsterdam naar het gemoedelijke Sint Odiliënberg waar ze geboren en getogen is. Ze verheugt zich enorm op de toneellessen die ze mag gaan geven bij ECI! 


alle cursussen

Proefles*verplichte velden