Toneelklas kinderen

Ontdek de wondere wereld van theater! Bij deze toneellessen in Roermond leer je hoe het is om een dagje iemand anders te zijn. Bijvoorbeeld je lievelingsdier, een sprookjesfiguur of een superheld. Je bedenkt bijzondere verhalen en beleeft spannende avonturen in je toneelklas.

De toneelcursus start na de zomervakantie. Instromen gedurende het cursusjaar is mogelijk, de kosten worden dan aangepast. Meld je direct aan!

De groep is als volgt gesplitst in verschillende leeftijden:
15:00 uur: 7 t/m 10 jaar
16:30 uur: 10 t/m 12 jaar

Schrijf je dus in voor het tijdsblok dat aansluit bij je leeftijd.

Klik op de cursus voor meer info:

kies
start
dag & tijd
duur
frequentie
lesprijs
start: 23/09/2020
dag & tijd: wo 15:00u
duur: 90min.
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €247.50
kies deze cursus
€ ..,..
start: 23/09/2020
dag & tijd: wo 16:30u
duur: 90min.
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €247.50
kies deze cursus
€ ..,..
start: gehele jaar
dag & tijd: Woensdag
duur: 90min.
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €247.50
kies deze cursus
€ ..,..

In deze cursus toneel voor kinderen leer je je fantasie te gebruiken, samen met andere kinderen te spelen, verhalen te bedenken en nog zoveel meer!

En leren acteren is niet het enige dat je doet in deze toneelklas. Zo bezoek je samen met je groep een keer een professionele voorstelling in het ECI theater – waar je aan het einde van de cursus zelf mag optreden! De toneelklassen worden namelijk afgesloten met een presentatiedag van jouw theaterschool, in ECI Cultuurfabriek. Zo kun je jouw familie en vrienden laten zien wat jij allemaal hebt geleerd!

Neem voor meer informatie contact op met Coördinator Theater Femke Veltman, via femkeveltman@ecicultuurfabriek.nl.

over de docent: Janet Schreurs

Janet Schreurs is een gedreven theatermaker en theaterdocent. Ze rondde in 2015 de opleiding Docent Theater af aan de hogeschool voor de kunsten ArtEZ in Arnhem, waarna ze zich specialiseerde in community art en ze verschillende theaterproducties regisseerde. Daarnaast werkte Janet als theaterdocent en cultuurcoördinator op verschillende scholen in het voortgezet onderwijs. In 2019 haalde ze haar Master in Education aan de internationale Master Artist Educator. Janet heeft de ambitie om met kunst, samen een verschil te maken. Ze is ervan overtuigd dat de conventies van het theater het mogelijk maken om de stem van mensen te laten horen.


alle cursussen

Gratis proefles*verplichte velden