Toveren met klanken 4-6 jaar | 25 lessen

Kinderen van vier tot zes jaar maken in deze cursus op een leuke en ontspannen manier kennis met alle aspecten van de muziek.

Let op: wil je vanaf januari starten met een cursus? Dat kan! Je betaalt dan uiteraard niet de volledige cursusprijs die je te zien krijgt bij de inschrijving, maar het aantal resterende lessen die je in 2019 nog volgt. De prijs wordt automatisch verrekend. Wil je meer informatie over het lesgeld of over de startdatum? Neem dan contact op met Tanja Evers-Maessen via tanjamaessen@ecicultuurfabriek.nl

kies een cursus:

kies
start
dag & tijd
duur
frequentie
lessen
lesprijs
start: 24/10/2018
dag & tijd: wo 14:45u
duur: 40.2min.
frequentie: elke week
lessen: 25
lesprijs: v.a. €93,00
kies deze cursus
€ ..,..

Cursusinhoud

Zingen, dansen en muziekspelletjes! Via seizoensgebonden thema’s werken we aan muziekbeleving. Dit gebeurt op een speelse en ontspannen manier. Daarnaast maken de kinderen kennis met het bespelen en ontdekken van instrumenten zoals piano, keyboard, blokfluit, viool, gitaar en slagwerk. Er zitten maximaal zes leerlingen in een groepje.

Over de docente Mariëtte Kessels

Mariëtte Kessels studeerde piano aan het conservatorium in Maastricht bij Joop Celis en behaalde in 1989 haar diploma Docerend Musicus. Sinds 1989 geeft ze les; vanaf 1991 bij het Centrum voor de Kunsten daarna bij ECI cultuurfabriek. Daarnaast werkt Mariëtte als organist, begeleider van koren en begeleider van solisten. In 2007 is ze begonnen met het geven en ontwikkelen van de cursus Toveren met Klanken, muziekles voor kinderen 4-6 jaar.


alle cursussen

Gratis proefles


*verplichte velden