Toveren met klanken 4-6 jaar

In deze cursus maken kinderen van 4-6 jaar op een leuke, gezellige en ontspannen manier kennis met alle aspecten van de muziek. Via de thema’s van het jaar worden er liedjes gezongen, muziek gespeeld en is er veel ruimte voor spelletjes!

Natuurlijk is er de gelegenheid om verschillende instrumenten te proberen zoals: slagwerkinstrumenten, blokfluit, gitaar, piano, keyboard, viool en accordeon. Van alles een klein beetje!

Dé cursus om te ontdekken wat samenspelen is en hoe leuk muziek kan zijn!

Klik op de cursus voor meer info:

kies
start
dag & tijd
duur
frequentie
lesprijs
start: 11/09/2023
dag & tijd: ma 16:00u
duur: 45min.
frequentie: tweewekelijks
lesprijs: v.a. €111.38
kies deze cursus
€ ..,..
start: 13/12/2023
dag & tijd: wo 14:45u
duur: 45min.
frequentie: tweewekelijks
lesprijs: v.a. €111.38
kies deze cursus
€ ..,..
start: gehele jaar
dag & tijd: Maandag
duur: 45min.
frequentie: tweewekelijks
lesprijs: v.a. €111.38
kies deze cursus
€ ..,..

Lees voordat je je inschrijft voor een cursus de informatie over de verschillende cursusvormen. Ben je onder de 18 en weet je nog niet zeker wat je wil? Kijk dan eens naar onze oriëntatiecursus of, voor de aller jongsten: onze kindercursussen.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze muziekafdeling, via: muziek@ecicultuur.nl.

Heb je onvoldoende financiële middelen om je kind in te schrijven voor een cursus? Neem dan contact op met Leergeld Nederland of Jeugdfonds Sport & Cultuur. 

 

over de docent: Mariette Kessels

Mariëtte Kessels studeerde piano aan het conservatorium in Maastricht bij Joop Celis en behaalde in 1989 haar diploma Docerend Musicus. Sinds 1989 geeft ze les; vanaf 1991 bij het Centrum voor de Kunsten daarna bij ECI cultuurfabriek. Daarnaast werkt Mariëtte als organist, begeleider van koren en begeleider van solisten. In 2007 is ze begonnen met het geven en ontwikkelen van de cursus Toveren met Klanken, muziekles voor kinderen 4-6 jaar.


alle cursussen

Proefles*verplichte velden