Trombone, tuba & bastuba

Wil je nou eens echt op een stoer koperblaas instrument spelen, een instrument waar je in alle stijlen terecht kunt, kom dan eens luisteren naar een schuiftrombone. Of kies voor de tuba of, nog een maatje groter, de Bastuba. Allemaal prachtige instrumenten die ook wel Groot koper worden genoemd.

Hieronder kun je je aanmelden voor 36 lessen (een jaarcursus). Nadat je inschrijving is voltooid, wordt er contact met je opgenomen om een tijd en dag af te spreken. Liever 20, 15 of 10 lessen volgen? Dat is natuurlijk ook mogelijk! Neem dan contact op met tanjamaessen@ecicultuurfabriek.nl. Instromen gedurende het cursusjaar is altijd mogelijk, de kosten worden hier dan op aangepast.

kies een cursus:

kies
start
dag & tijd
frequentie
lessen
lesprijs
start: 26/08/2019
dag & tijd: :u
frequentie: elke week
lessen: 36
lesprijs: v.a. €373,00
kies deze cursus
€ ..,..

De wereld van de schuiftrombone is echt super, of je nou naar Harry Potter of Starwars luistert of te gekke vastelaovesmuziek. Je kunt het zo gek niet verzinnen, overal hoor je ‘the sound of trombones’. Kom gerust eens proberen of de trombone bij je past. Dat kan al op jonge leeftijd door de zogenaamde P. bone , een plastic trombone in te gekke kleurtjes te gebruiken.

De Tuba ook wel Bariton of Euphonium genoemd is zoals gezegd het grotere broertje van de Bugel, een instrument waarmee je in harmonie, fanfare, brassband en ensemble kunt spelen. Op een tuba kun je heel mooi melodie spelen en het klinkt heel warm en zangerig. Je kunt hier eigenlijk ook alle soorten muziek op spelen, van klassiek tot pop en swing.  Je leert op een leuke en goede manier het instrument bespelen zodat je al snel liedjes kunt spelen, individueel of in groepsverband.

Het grotere broertje is de Bastuba. Als bassist ben je een van de belangrijkste muzikanten van het orkest. Je moet je instrument kunnen tillen, dus je zult de nodige spierballen moeten verzamelen om dit instrument te hanteren.


    alle cursussen

    Gratis proefles


    *verplichte velden