Pop/musical zang

Droom je ervan op een podium te staan? Of wil jij gewoon graag beter leren zingen? Schrijf je dan nu in voor zangles in Roermond (pop/ musical) bij ECI cultuurfabriek!

Tijdens de cursus zang ga je werken aan je zangtechniek en performance. Door middel van oefeningen en vooral heel veel zingen ga je op zoek naar jouw unieke stem.

In deze cursus zang kun je zelf kiezen of je pop of musical wilt leren. De zangles is individueel, maar je kunt er ook voor kiezen om samen met iemand duo-lessen te volgen.

Meld je nu aan voor 36 lessen (een jaarcursus)!

Klik op de cursus voor meer info:

kies
start
dag & tijd
frequentie
lesprijs
start: 31/08/2020
dag & tijd: in overleg
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €330.00
kies deze cursus
€ ..,..
start: gehele jaar
dag & tijd: in overleg
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €330.00
kies deze cursus
€ ..,..

Volg je liever een kortere cursus, van bijvoorbeeld 20, 15 of 10 lessen? Dat is mogelijk! Stuur jouw wensen naar tanjamaessen@ecicultuurfabriek.nl. Ook instromen gedurende het cursusjaar is mogelijk, de kosten worden dan aangepast.

Neem voor meer informatie contact op met Coördinator Muziek Rob Reyners, via muziek@ecicultuurfabriek.nl.

over de docent: Marjolein Heijltjes

Marjolein Heijltjes is geboren in 1986 in Heerlen, opgegroeid in Kerkrade en Landgraaf maar inmiddels alweer ruim negen jaar woonachtig in de buurt van Roermond. Na het afronden van de Musicalopleiding in Tilburg in 2013 is zij zich verder gaan verdiepen in de zangstem, volgde ze EVTS- (Estill Voice Training-) cursussen en diverse andere stemgerelateerde workshops. Momenteel geeft ze bij diverse muziekscholen zangles, coacht ze koren en zanggroepen en geeft ze les aan de afdeling Muziek bij ECI cultuurfabriek. Daarnaast is Marjolein als (lead-) zangeres betrokken bij uiteenlopende projecten en bands. Door haar muzikale achtergrond, opleidingen en uitvoerende ervaring heeft ze een hele brede muzieksmaak en heeft ze geleerd om haar stem voor een breed genre te kunnen gebruiken. Marjolein houdt van pop, rock, musical, jazz én klassiek.

over de docent: Lotte Slangen

Lotte Slangen is geboren in 1995 in Heerlen, opgegroeid in Hulsberg, en inmiddels woonachtig in Tilburg, waar ze in 2017 afstudeerde aan de Rockacademie. Vanaf 2015 geeft ze les op diverse muziekscholen in Nederland. Met haar eigen band MADOUX stond ze op verschillende festivals en in de finale van bandwedstrijd Nu of Nooit eindigde ze op een tweede plek.  Verder is Lotte werkzaam als bandcoach en is ze zangeres bij uiteenlopende muzikale projecten. Haar zangtechnische achtergrond ligt bij CVT (Complete Vocal Technique van Cathrine Sadolin).

over de docent: Dorine Heijltjes

Dorine Heijltjes is geboren in 1991 in Heerlen, opgegroeid in Landgraaf, en momenteel woonachtig in Zwijndrecht. Na het afronden van de musicalopleiding in Tilburg in 2018 is zij direct aan de slag gegaan als musicaldocent en als vocal coach bij een musicalvereniging. Sinds 2019 geeft ze zanglessen en -workshops bij ECI cultuurfabriek en Muziekplein in Neer. Daarnaast is Dorine werkzaam als trainingsacteur en werkt als zangeres, actrice en maker aan verschillende muziektheaterprojecten. Ze blijft haar kennis in de zangstem en zangperformance verder ontwikkelen door verschillende trainingen en workshops te volgen. Dorine gaat graag met je aan de slag in verschillende genres, zoals musical, kleinkunst, pop en (licht) klassiek. Hierbij werkt ze naast zangtechniek en gezond stemgebruik ook aan performance en liedinterpretatie.


alle cursussen

Gratis proefles*verplichte velden