Voortgezet onderwijs


Wil je jouw leerlingen op een leuke en bijzondere manier kennis laten maken met muziek, dans, beeldende kunst, toneel of musical? Dan ben je bij de ECI aan het juiste adres!

Samen met jullie docenten en cultuurcoördinatoren, bedenken we een educatief project of een creatieve workshop. Dit kan naar aanleiding van een thema zijn, een programma voor CKV of projectweken.

De projecten of workshops kunnen in het ECI gebouw plaatsvinden of op de school indien de ruimte en de activiteit het toelaat.
ECI zet enthousiaste vakdocenten in om de jongeren op een toffe en plezierige manier kennis te laten maken met muziek, dans, beeldende kunst, toneel of musical.

Hieronder enkele voorbeelden van wat mogelijk is, maar we maken graag een programma op maat samen met jullie:
-Invulling cultuurdag (maak kennis met diverse culturele disciplines)
Het CitaVerde, Lyceum Schöndeln, het Mundium College NT2 of Niekée zijn hebben hier ervaring in en zijn enthousiast!
-Diverse muziek, toneel, musical, beeldende kunst of dans workshops.
-Jaar-opstart of -afsluiting in groepjes
Een mooi voorbeeld vind je in de hal van Lyceum Schöndeln. Bekijk hieronder het resultaat! Gemaakt door brugklassers, o.l.v. ECI docenten.

Meer info: dianaheijmans@ecicultuurfabriek.nl

http://www.ecicultuurfabriek.nl/educatie/cursussen-en-workshopsLyceum Schöndeln leerlingen hebben prachtige resultaten behaald met de workshop Glas en meer. Na alle arbeid zijn de werkstukken geplaatst in de ramen van de school. Ziet het er niet geweldig uit. Smaakt naar meer! Ook altijd willen weten wat er allemaal met glas kan?

Geplaatst door ECI Cursus op zondag 5 februari 2017

 

Een magische theaterervaring
Bij ons beleef je de spannendste avonturen en worden dromen waarheid..
Altijd weer bijzonder, samen met leerlingen naar het theater. De theatervoorstellingen spelen in op de belevingswereld van kinderen van verschillende leeftijden, waarbij op een speelse manier verschillende leeraspecten aan bod komen. Het kan over onzekerheid gaan, over vriendschap, familie, historie of over de grote vragen van het leven. Beleef samen magische theatermomenten!Uit het brede jeugdvoorstellingenaanbod kiezen wij elk schooljaar drie bijzondere voorstellingen waarop scholen kunnen intekenen. De kosten zijn € 6,50 per leerling.Zijn er bijzondere wensen, wil je een bepaalde voorstelling graag naar Roermond laten komen of heb je tips?  Laat het me weten, dan bekijken we samen wat er mogelijk is.

Meer info: joerywilbers@ecicultuurfabriek.nl

 


Cookie

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze site gebruik van cookies.

Akkoord