Voortgezet onderwijs


Creëren is voor jongeren ontzettend belangrijk. Van het bouwen aan onderlinge relaties tot het neerzetten van complete kunstuitingen. De invalshoek verschilt iedere keer weer. Het afgelopen jaar is ECI cultuurfabriek een unieke samenwerking met scholenvereniging SOML aangegaan. Docenten van de scholengroep ontwikkelen samen met kunstprofessionals van ECI cultuurfabriek een compleet curriculum muziek (dat aansluit op de eindtermen?). Het idee: binnen een aantal weken van nul naar podiumact. Dit is slechts een voorbeeld van de wijze waarop wij graag meedenken met jouw school.

Op deze pagina vind je een aantal inspirerende voorbeelden van programma’s die wij recent uitvoerden. Alles is maatwerk en daarom gaan we graag samen in gesprek. Onder het kopje ‘contact’ ontdek je dat onze medewerkers zelf veel ervaring in het onderwijs hebben. Kies zelf met welke ECI-collega je het liefst in gesprek wilt gaan.

Bij ECI krijgt creativiteit de ruimte. Creëer. Maak iets moois. Met je handen, je lijf of in je hoofd. Met Film, Muziek, Dans, Theater, Beeldende kunst en Educatie op een waanzinnig mooie plek. #maakhetmee