Expo #maakhetmee


Beeldend laat zich zien!
Het is inmiddels een goede traditie dat cursisten van onze afdeling Beeldend jaarlijks het resultaat van hun werk laten zien in de expositie ruimte van de ECI cultuurfabriek. Vanaf pakweg september vorig jaar t/m april van dit jaar zijn onze cursisten in ofwel een korte reeks van 5 lessen of een lange cursus van 10, 13, 20 of 26 weken in de ECI aan de slag. Elke cursist krijgt de mogelijkheid om maximaal te presteren op zijn eigen niveau. Cursisten worden door onze docenten gestimuleerd en geïnspireerd om eruit halen wat erin zit. En dat levert mooi werk op! We openen de expositie op zaterdag 13 april.

Zo kun je ook dit jaar weer werk bewonderen van kinderen, jeugd en volwassenen van de afdelingen fotografie, edelsmeden, glas, keramiek en tekenen & schilderen. Daarnaast volgden het (nagenoeg) voorbije seizoen weer een groeiend aantal deelnemers de vooropleiding van de Kunstacademie. Een aantal van hen zal werk laten zien. Het geëxposeerde werk is van alle niveaus en bestaat voornamelijk uit vrij werk maar sommige werkstukken zijn in opdracht – soms zelfs een groepsopdracht voor de gehele discipline.

Voorafgaand aan de expositie op 13 april staan van 13.30 u. tot 15.30 u. de deuren van onze ateliers en werkplaatsen weer open. Kom jij een kijkje nemen in ons zeer uitgebreide aanbod aan disciplines en onze prachtige – en goed geoutilleerde werkruimtes. Maak kennis met onze docenten, ervaar de professionaliteit waarmee gewerkt wordt en ontdek hoe techniek en creativiteit elkaar verrijken. En dat in het mooiste Cultuurhuis van Limburg! Een prachtige plek aan de Roer waar bedacht, gecreëerd en genoten kan worden. Wij zijn trots op onze docenten, onze cursisten én het werk dat ze ons laten zien.

Beeldend laat zich zien! is te bezichtigen van zaterdag 13 april t/m zondag 12 mei 2019.
Openingstijden: van maandag t/m zaterdag van 9.00 u. tot 20.30 u. en op zondag van 10.00 u. tot 17.00 u. (wijzigingen voorbehouden.)

Kom kijken en #maakhetmee!