3/7 tot 31/7

InBeeld

Identiteit


InBeeld
InBeeld is dé tweejaarlijkse prijs voor de beeldende amateurkunst in Nederlands en Belgisch Limburg. Iedereen van 12 jaar en ouder die in hun ‘vrije tijd’ een of meerdere vakgebieden in de beeldende kunst beoefent, werd uitgenodigd om voor InBeeld 2021 één kunstwerk te maken rondom het thema ‘identiteit’. Maar liefst 400 kunstwerken werden ingezonden.

Ieder ingezonden werk werd geëxposeerd tijdens één van de (digitale) regionale voorronden die worden georganiseerd in samenwerking met de centra voor de kunsten in Genk (BE), Kerkrade, Maastricht, Roermond, Sittard, Venlo, Venray, Weert en Tongeren (BE). Per voorronde heeft de vakjury de voor InBeeld 2021 ingezonden werken beoordeeld op originaliteit, zeggingskracht, verbeelding van het thema ‘identiteit’ en de toegepaste techniek.

  1. De Finale
    Uit iedere regionale voorronde-expositie zijn vijf genomineerden gekozen. Deze in totaal 45 werken worden tijdens deze eindexpo in de ECI cultuurfabriek tentoongesteld. Op zaterdag 3 juli om 16.00 uur worden de drie uiteindelijke prijswinnaars van InBeeld bekendgemaakt. De hoofdprijs is een geldbedrag van 250 euro. Daarnaast is er een tweede prijs van 150 euro en een derde prijs van 100 euro.

Bezoeken
De expositie is gratis te bezoeken van 4 juli t/m 31 juli 2021.
Raadpleeg vooraf aan uw bezoek de website via www.ecicultuurfabriek.nl/ voor de actuele bezoeksinformatie en de dan huidige coronamaatregelen.

De expositie is te bezichtigen van zaterdag 12 tot en met zondag 27 juni, dagelijks tussen 9:00 en 20:00 uur en op zaterdag en zondag van 10:30 tot 17:00 uur.


alle expo