tijden & tickets

za 23/10  20:15  Tickets
zo 24/10  14:15  Tickets
di 26/10  20:15  Tickets
ma 1/11  19:15  Tickets
di 2/11  20:15  Tickets

Playlist


Drama
84 min
Frankrijk
Nine Antico
Laetitia Dosch, Sara Forestier

Let op: Coronatoegangsbewijs, CoronaCheck app of geprinte QR code,  per 25 september verplicht voor iedereen van 13 jaar en ouder.

Als Sophie te horen krijgt dat ze kan gaan werken bij een beroemde uitgeverij in Parijs is dat een flinke stap richting haar ultieme droom. Ze hoopt ooit haar eigen grafische illustraties gedrukt te zien, maar voor nu moet ze het doen met een baan op de publiciteitsafdeling. Het leven krijgt echter een andere wending als ze onverwachts zwanger raakt. Haar relatie loopt stuk en een carrière in de uitgeverswereld moet weer plaats maken voor haar oude baantje in de bediening. Is het leven in Parijs eigenlijk wel uit te houden onder deze omstandigheden?

“Playlist is vooral ook erg grappig. Als een ex-collega van Sophie uitlegt hoe je overtuigend kunt doen alsof je iemands grapjes leuk vindt (met je rug naar die persoon gaan staan en stilletjes schokken met je schouders), bijvoorbeeld. Of de scène waarin Sophie door haar vriendinnen wordt opgejut om een toevallig passerende klootzak een kopstoot te geven: snel wisselen de close-ups elkaar af, van Sophies intense blik en ’s mans aanlokkelijk kale hoofd. Ook zo kan een toevallige ontmoeting lopen, in dit pareltje over strubbelende twintigers.” Volkskrant ****


    alle films