The Man with the Answers


81 min
Griekenland, Cyprus, Italië
Stelios Kammitsis
Vasilis Magouliotis, Anton Weil, Stella Fyrogeni

Let op! Donderdag 21 april vindt er een galabal plaats bij ECI. Hierdoor zal er tussen 18:00u en 21:00u grote drukte en opstopping ontstaan. Je kunt het beste gebruik maken van de zij-ingang.


De 22-jarige Victor woont met zijn grootmoeder in een Grieks kustplaatsje. Na haar plotselinge overlijden springt hij in een oude auto met als einddoel Beieren, waar zijn moeder woont. Op de veerboot naar Bari ontmoet hij Matthias. Victor zit niet echt op gezelschap te wachten, maar Matthias weet hem te verleiden een ​​lift te geven. De ogenschijnlijke tegenpolen worden op hun roadtrip uit hun comfortzone gehaald maar langzaam groeit ook de aantrekkingskracht.

“Plezierige tachtig minuten in een prachtige roadtrip” – Filmtotaal“Visueel sterke en tedere roadtripromance” – Het Parool“Sympathieke roadmovie met een warme dynamiek tussen de atletisch gebouwde hoofdrolspelers” – Trouw“Heerlijke roadtrip vol liefde, humor en hoop” – Cineramafilm“Meanderende roadtrip neemt de kijker mee op een ingetogen verhaal over twee tegenovergestelde personages” – Filmtotaal“Heerlijke roadtrip vol liefde, humor en hoop” – Cineramafilm“Een roadmovie pur sang die lekker wegkijkt” – de Protagonisten


    alle films