Buitenfilm

The Sisters Brothers


Drama
121 min
Frankrijk
Jacques Audiard
Jake Gyllenhaal, Joaquin Phoenix, John C. Reilly

Deze zomer kun je genieten van films in de buitenlucht op de binnenplaats van de ECI Cultuurfabriek. Neem je eigen stoel mee of huur een stoel .Vooraf en tijdens de film is de bar buiten geopend voor een drankje. . Bij slecht weer gaat de film niet door. Dit wordt daags van te voren via de website bekend gemaakt. Locatie binnenplaats.

Tickets : € 4,50 (online) € 5,00 (kassa)
Huur stoel € 2,- ( zowel online als aan de kassa)
Filmpas is geldig.

 

Is het een Western? Ja, maar ook meer. De verhouding tussen de twee broers, de humor, wie bepaalt wat en hoe moet je met iets stoppen als het al generaties op die manier gaat. Dat zit allemaal in deze prachtige film.

1850, het Wilde Westen is volledig in de ban van goudkoorts. De beruchte huurmoordenaars en broers Eli en Charlie Sisters krijgen de opdracht om Hermann Kermit Warm op te sporen. Daarbij krijgen ze de hulp van de sluwe Morris. Warm laat zich echter maar moeilijk vangen en wat begon als een routineopdracht, wordt al gauw een erbarmelijke en gevaarlijke tocht naar de andere kant van het land. Maar is Morris eigenlijk wel te vertrouwen en wat is Warm’s geheim dat hem zo waardevol maakt? Meer en meer begint Eli zich af te vragen waar hij in hemelsnaam aan begonnen is.

The Sisters Brothers is gebaseerd op het zwart-komische boek van Patrick DeWitt. De film is de eerste Hollywoodproductie voor Palme d’Or-winnaar Jacques Audiard (Un Prophète, De Rouille et d’Os) met in de hoofdrollen Joaquin Phoenix (Walk the Line, Her, Gladiator), Jake Gyllenhaal (Nightcrawler, Donnie Darko, Brokeback Mountain) en John C. Reilly (The Lobster, We Need to Talk About Kevin, Kong: Skull Island).


    alle films