Boek & FIlm

Vele hemels boven de zevende


Drama
119 min
België
Jan Matthys
Brit Van Hoof, Koen de Graeve, Sara de Roo, Peter Seynaeve, Viviane de Muynck

Eva staat altijd klaar om de wereld te redden. Ze is een rots in de branding voor haar puberende nichtje, haar ruziënde ouders en haar dolverliefde zus. Ze is kampioen in geven, behalve aan zichzelf. Want achter haar brede glimlach en overdosis begrip, groeit een knagende eenzaamheid. Een film over obstakels die bergen worden en over durven kiezen voor je eigen geluk. Gebaseerd op de gelijknamige geliefde roman van Griet Op de Beeck, die ook het scenario voor de film schreef.

De Bibliotheek Bibliorura en ECI cultuurfabriek organiseren een boekbespreking en filmavond 

Boekverfilmingen leveren vaak discussie op. Is de film net zo goed als het boek? Zijn de personages in de film zoals we ons die voorgesteld hebben bij het lezen van het boek? Ziet de omgeving eruit zoals die in het boek beschreven wordt? Komt het verhaal in de film misschien wel nog beter over dan in het boek? 

De Bibliotheek Bibliorura en ECI Cultuurfabriek gaan de discussie over boekverfilmingen aan in de nieuwe activiteit  Boek & Film. In september gaan we ons buigen over het boek ‘Vele hemels boven de zevende’ van Griet Op de Beeck.

Programma:
Woensdag 18 september
Bespreking van het boek: Vele hemels boven de zevende
Aanvang: 19.30
Locatie: bibliotheek Roermond

Deelname aan de boekbespreking is gratis voor leden van de Bibliotheek Bibliorura, niet-leden betalen €5. Deelnemers aan de boekbespreking krijgen een kortingsbon voor de film. Op vertoon van deze bon krijgt u €2,-korting op de filmvertoning van Vele hemels boven de zevende (normale prijs €9).
Aanmelden voor de boekbespreking kan alleen via  https://bibliorura.nl/

Woensdag 25 september
Film: Vele hemels boven de zevende + nabespreking
Aanvang: 19.30
Locatie: Filmzaal 2
Ticket : €9,-
Ticket online: € 8,75
Ticket: € 7,- ( voor deelnemers boekbespreking)
Unlimited pas is geldig

 


    alle films