Franse dag


De meeste Nederlanders houden erg van Frankrijk. Wij ook…en waarschijnlijk als je dit leest ben je ook fan van het land. Wij hebben daarom een heuse Franse dag georganiseerd!
Kom in de Franse sfeer van Parijs rond 1900. De plek waarop Toulouse -Lautrec en Picasso uitdrukking geven aan een nieuw levensgevoel. Ga aan de slag met onze deskundige docent Michel Govers en schilder en teken er lustig op los.

Kies vervolgens uit een Franse film ‘Au nom de la terre’ of de voorstelling ‘Parijs 1900’ met eventueel aansluitend een Frans kaasplankje incl. 2 glazen wijn met keuze uit Le Bottle, een Vignier of Merlot voor maar €11,- .
Kaasplankje is apart van te voren te bestellen op onze site bij de voorstelling of de film vóór 27 maart.

 


Ga schilderen als een Picasso of a la Toulouse-Lautrec en laat je vervoeren binnen in een wereld waar de vrije verbeelding alle ruimte krijgt!
11:00-13:00 | €25,00 incl materiaalkosten

 


Een intiem familiedrama over een worstelend boerengezin dat zich staande probeert te houden in een tijd waarin landbouwdiscussies hoog oplaaien.
14:00-15:48 | €9,00

 


Parijs 1900 voert je binnen in een wereld waar de vrije verbeelding alle ruimte krijgt. Met hun vrijgemaakte klanken en kleuren geven muziek en kunst uitdrukking aan een nieuw levensgevoel.
15:00 | €18,50