Hoofd Administratie


Het mooiste cultuurhuis van Limburg zoekt een ervaren Hoofd Administratie.

WIJ ZIJN:
ECI cultuurfabriek: het mooiste cultuurhuis van Limburg met de meeste disciplines onder 1 dak. Wij hebben 4 cultuurpodia: een popzaal (voor 500 bezoekers) een theaterzaal (voor 240 bezoekers), een filmhuis (met twee zalen), een expositieruimte en een grote cultuureducatie afdeling.

JIJ BENT:
Een ervaren administrateur. Je houdt van controle, van duidelijkheid en van je zaakjes op orde hebben. Je haalt voldoening uit kloppende cijfers en een waterdichte begroting. Tegelijkertijd houdt je ook van een bruisende, collegiale en prikkelende omgeving. In deze rol ben je de financiële sparringpartner van de directeur.

WAT KOM JE DOEN?
Jij zorgt in deze functie voor een goede financiële verslaggeving. Je draagt zorg voor de jaarlijkse begroting, natuurlijk in samenwerking met/op basis van de input van je collega’s, en stelt de jaarrekening op. Je verzorgt meerdere management rapportages, onder andere voor directeur en bestuur. Jij bepaalt mede welke KPI’s hierin meegenomen dienen te worden. In deze functie ben je het aanspreekpunt voor de accountant. Intern ben je de gesprekspartner op financieel vlak voor je collega’s.

WAT NEEM JE MEE?
Je hebt een relevante opleiding afgerond, beschikt over een HBO werk- en denkniveau en hebt ruime ervaring als administrateur. Je hebt kennis van, inzicht in en ervaring met het maken financiële rapportages en begrotingen.

WAT KRIJG JE TERUG?
We starten met een jaarcontract voor 10 uur of je komt als ZZP’er ons team versterken. Bij een dienstverband, wordt de functie ingeschaald in schaal 10 van de CAO Kunsteducatie. De periodiek waarin je start bepalen we op basis van je leeftijd en werkervaring. Je hebt flexibele werktijden: we werken met een jaaruren systematiek en jij bepaalt dus zelf wanneer je het hardste nodig bent. Je werkt in een divers team met gezellige, enthousiaste en hardwerkende collega’s. En dat alles in een bruisend cultuurhuis met een groot (cultureel) netwerk: dus je hebt toegang tot al het moois wat ECI cultuurfabriek te bieden heeft.

HOE GAAN WE HET DOEN?
Je kunt reageren tot uiterlijk 8 december d.m.v. het mailen van een motivatie + een CV aan leanne.cuijpers@ecicultuur.nl. Stel je aan ons voor op een manier die bij je past en waarop wij jou het beste leren kennen! De eerste gespreksronde vindt plaats in de week erna, op dinsdag 13 of donderdag 15 december.