Kindervakantiedagen mei | gratis


Ook in de meivakantie staan er weer nieuwe kindervakantiedagen voor je klaar! Dit keer vanwege corona online & gratis. Op 3 en 4 mei vonden workshops plaats, die je hieronder terug kunt kijken. Op dinsdag 11 mei kun je (via Zoom) nog meedoen aan de workshop De moord in het hotel.  Maar je kunt ook in de meivakantie een korte gitaarcursus volgen of gewoon lekker wegdromen bij een gratis online film.

Dus wil jij deze meivakantie lekker creatief beginnen? Kijk dan snel hieronder! Inschrijven voor de workshop op dinsdag 11 mei is mogelijk tot en met maandag 10 mei.


Workshop De moord in het hotel (toneel)

Dinsdag 11 mei (let op: is nieuwe datum)
Groep 3, 4 en 5 | 13:30 – 14:30 uur | gratis
MEER INFO & AANMELDEN >
De workshop kan thuis online gratis via Zoom gevolgd worden en om mee te doen hoef je in principe geen extra materialen in te kopen. We gebruiken namelijk materialen die eigenlijk iedereen in huis heeft.

Workshops 3 en 4 mei terugkijken

Op maandag 3 en dinsdag 4 mei zijn er workshops tekenen, drummen en knutselen gegeven. Je kunt de workshops hieronder terugkijken.

Picassohoofden (tekenen) | groep 1, 2 en 3

Release the Beats! (drummen) | groep 6, 7 en 8

Huismonsters (knutselen) | groep 4 t/m 8

Wedstrijd

Heb jij tijdens deze Kindervakantiedagen meegedaan met de workshop Picassohoofden (tekenen) of Huismonsters (knutselen) of de workshop al teruggekeken? Stuur ons dan een foto van  jouw kunstwerk (liefst met jou) en win een leuke verrassing!
LEES MEER >

Cursus & online chat

Heb je thuis een gitaar staan en heb je altijd al willen weten of jij een gitaarheld bent? Schrijf je dan in voor drie gratis online gitaarlessen van onze gitaarheld Goof Veelen. Hij leert jou de eerste akkoorden op je gitaar spelen. Er is een gratis cursus voor kids van 6 tot 12 jaar en een gratis cursus voor jongeren vanaf 12 jaar. Bovendien geeft Goof op woensdag 12 mei om 13.30 uur een online chatsessie waar je al je vragen over gitaarspelen kwijt kunt.
MEER INFO & AANMELDEN>

Filmtips

Op internet staan heel veel leuke films die je gratis kunt kijken. We hebben er een paar voor je uitgezocht:

Dropje (AL)

Snorro (6+)

Monster van Nix (9+)

Het irritante eiland (9+)