Kindervakantiedagen 12-13-14 aug


Helaas gaan de kindervakantieweken niet door… Dat is jammer, want voor veel kinderen een leuke afwisseling in hun vakantieprogramma.

Maar ECI heeft goed nieuws! 
Bij ons kun je 3 dagen allerlei workshops volgen en leuke films bekijken! Van muziek, beeldend, dans, stop-motion en street art tot rap! Ben je een muziekfanaat? Dan kun je 3 dagen lang met onze Rockschool-activiteiten mee doen.

Je kunt aan de workshops deelnemen in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar. Voor de allerkleinsten onder ons, 4 t/m 6 jaar, hebben we een knutseluurtje.  En op woensdag en donderdag kun je voor maar € 2,50 naar de film: Wicky en het Magische Zwaard en Spookuil.

Dus wil jij je vakantie eindigen met onbegrensde creativiteit? Geef je dan hieronder op voor één of meerdere dagen vóór 7 augustus! Fijne vakantie alvast en tot dan!


Kies voor 3 workshops op 1 dag voor € 22,50 of ga voor 3 dagen voor maar € 60 en volg maar liefst 9 workshops! Als muziekfanaat ga je natuurlijk 3 dagen lang voor de Rockschool ook voor maar € 60. Op woensdag & donderdag kun je ook nog eens gratis naar de film. En niet te vergeten: iedere dag knutselen voor de allerkleinsten voor maar € 5.

4 t/m 6 jaar | 11:30-12:15
Monoprints, vreemde vogels en raketjes!
Meer INFO en TICKETS >

7 t/m 9 jaar | 09:30-14:30
Fashion, musical, dans, stop-motion, breakdance, rap, dj, toneel, hip hop, Rockschool!
Meer INFO en TICKETS >

10 t/m 12 jaar | 09:30-14:30
Musical, dans, hip hop, fashion, breakdance, rap stop-motion, street art, dj, toneel, Rockschool!
Meer INFO en TICKETS >


Limburg Festival

Kun je geen genoeg krijgen van al die creativiteit? Op donderdag van 14:00 tot 18:00 heeft het Limburg Festival de jaarlijkse inmiddels welbekende kindermiddag. Twee voorstellingen én diverse workshops. Meer info en opgeven>.

 

Mede mogelijk gemaakt door: