za 13/11  20:00
€ 37,00
Deur open:  19:30
Dance
Popzaal
13/11

2 Unlimited

90's unlimited presents


90s Unlimited met 2 Unlimited & Technotronic!

2 UNLIMITED

Ben jij een kind van de nineties? Dan kan 2 Unlimited niet aan jou voorbij gegaan zijn! Als succesvolste Nederlands-Belgische popband verkochten ze wereldwijd meer dan 20 miljoen platen, waardoor ze uitgroeiden tot echte wereldsterren. Nog steeds treedt de band wereldwijd op, van Canada tot Amerika, van Denemarken tot Paris Fashion Week. Op 13 oktober komen ze voor één keer hun nieuwe concert show presenteren in Roermond. Tijdens 90s Unlimited zingen ze evergreen hits als ‘No Limit’, ‘Get Ready’, ‘Twilight Zone’ en ‘Jump For Joy’. Deze show is exclusief en alleen in ECI cultuurfabriek te bewonderen! Kaarten zijn nu verkrijgbaar.

TECHNOTRONIC
Als tweede hitkanon van the nineties staat Technotronic op het programma, bekend van de grootste internationale hit van Belgische bodem: Pump Up The Jam. Dankzij die enorme hit tradt ook deze act over de hele wereld op, waaronder zelfs het voorprogramma van Madonna. Deze avond zijn ze support-act van 2 Unlimited en laten ze hun grootste hits horen.

DJ PAUL BRUGEL
DJ Paul Brugel is al 25 jaar één van de meest gevraagde DJ’s van het land. Als support-DJ van 2 Unlimited mixt hij de avond aan elkaar en laat hij de allerlekkerste hits van de nineties horen. Een feest der herkenning voor iedereen die in de jaren 90 op stap ging! 


Praktische info

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 u gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Betaalwijze & Horeca
Er kan in de popzaal contactloos en met munten worden betaald. Munten blijven geldig, maar worden niet teruggenomen. Vanaf september 2021 komt er een ECI betaalpas en komen de munten te vervallen. De waarde van de munten kan overgezet worden op de pas.

Oordoppen
Er zijn tegen betaling herbruikbare oordoppen (Thunderplugs) beschikbaar bij de bar in de zaal en bij de kassa/muntverkoop.


alle muziek