za 16/5  21:00
€ 11,00
Dance
Popzaal
16/5

39 IS FINE

40 JAAR HITS


Dit event is geannuleerd n.a.v. de Coronavirus maatregelen van het RIVM. We bekijken op dit moment de mogelijkheden voor onze geplande dance-prorgramma. Wij vragen hiervoor jullie begrip en geduld. Houd de website in de gaten voor meer informatie.


39 IS FINE: EEN AVOND, 40 JAAR HITS! 🎶

Je bent nooit te jong of te oud om de bloemetjes buiten te zetten! ECI nachtfabriek – het broertje van ECI cultuurfabriek – weet daar alles van en organiseert daarom 39 IS FINE: een avond uit voor iedereen van 40+ of net een beetje jonger!

De lekkerste hits, klappers & vergeten pareltjes van 40 jaar muziekgeschiedenis: onze DJ Marco Schiffelers (bekend van 90s Forever, Night Fever & Parkcity Live) draait het allemaal. Maak jij de dansvloer maar onveilig, regelen wij de rest. 👊

▪️ Kaartverkoop start 18 maart om 20.00 uur.
▪️ De grootste danshits uit 40 jaar muziekgeschiedenis
▪️ Iedereen is welkom, maar het grootste gedeelte van het publiek is ouder dan 35 jaar!


Praktische info

Updates
Helemaal op de hoogte blijven? Zet jezelf dan op aanwezig in ons Facebookevenement!

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 u gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Betaalwijze & Horeca
Er kan in de popzaal alleen met munten worden betaald. Deze zijn verkrijgbaar bij de verschillende automaten in de gang en bij de receptie/kassa. Munten blijven geldig, maar worden niet teruggenomen.

Oordoppen
Er zijn tegen betaling herbruikbare oordoppen (Thunderplugs) beschikbaar bij de bar in de zaal en bij de kassa/muntverkoop.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor worden €2,50 kosten in rekening gebracht.


alle muziek