za 26/10  21:00
€ 12,50 € 15,00
Deur open:  21:00
Pop
Popzaal
26/102019

80’s Verantwoord


Herontdek dé knallers van de jaren 80! De DJ’s van de avond, de 7 Inch Twins, brengen The Cure, Talking Heads, George Michael en David Bowie terug op de dansvloer, terwijl VJ Clipsync, Switchdoctor & DirtyBrown commercials, pop- en pulpclips voorbij laten komen. Ook de Atari is er. Want, wat zijn the eighties zonder Atari-games? Precies: een kale boel. Laat je onderdompelen in het beste van de jaren 80.


Praktische info

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 u gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Betaalwijze & Horeca
Er kan in de popzaal alleen met munten worden betaald. Deze zijn verkrijgbaar bij de verschillende automaten in de gang en bij de receptie/kassa. Munten blijven geldig, maar worden niet teruggenomen.

Oordoppen
Er zijn tegen betaling herbruikbare oordoppen (Thunderplugs) beschikbaar bij de bar in de zaal en bij de kassa/muntverkoop.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor worden €2,50 kosten in rekening gebracht.


Ambassadeur
Draag jij ECI cultuurfabriek evenals Jan Smeets, Huub Stapel en Suzan Seegers ook een warm hart toe? Als theater-, muziek- of filmliefhebber, of misschien wel als enthousiaste cursist? Word dan Ambassadeur van ECI!


alle muziek