vr 10/2  21:00
€ 22,00
Deur open:  20:00
Pop, Staconcert
Popzaal
10/22023

A-Fever

The Ultimate ABBA Tribute


Uitverkocht maar niet getreurd, op zaterdag 16 december 2023 komen ze terug met een nieuwe show! Bestel hier je tickets en ben erbij!

————————————————————————————————————————-

ABBA Fans opgelet!
Zaterdag 17 december staat ECI geheel in het teken van ABBA!
A-Fever is misschien wel de beste ABBA Tribute van Europa. Momenteel bewijzen ze dit tijdens het televisieprogramma The Tribute op SBS 6, maar ook ver daarvoor stond A-Fever op festivals als Paaspop, Tributeland, Festyland, Wish Outdoor en in uitverkochte zalen als De Boerderij en de Cacaofabriek. Nu komen ze voor het eerst naar de ECI!

A-Fever (voorheen ook bekend als Abba Fever) – The Ultimate ABBA Tribute Een muzikale reis terug naar de tijd van ‘s werelds grootste popgroep. Al meer dan 40 jaar lang trekt de muziek van ABBA alle generaties over de hele wereld de dansvloer op. Dat bewijst dat de nalatenschap van ABBA nog steeds springlevend is. In de show van A-Fever komen alle grote hits als ‘Dancing Queen’, ‘Mamma Mia’ en ‘Waterloo’ voorbij. Naast de muziek is de sfeer en energie enorm van belang bij A-Fever. Gespeeld door de beste muzikanten uit het genre, word je meegenomen op reis naar de jaren zeventig. Aan de extravagante kostuums en de adembenemende stemmen van Agnetha en Frida ontbreekt het niet. Abba Fever brengt een ware hommage aan een van de meeste legendarische bands uit de geschiedenis van de popmuziek. The Music, The Memories, The Magic. Beleef het opnieuw met A-Fever  The Ultimate ABBA Tribute!

https://www.a-fever.nl/
https://www.facebook.com/AbbaFeverNL/


Praktische info

ParkeergelegenheidECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 u gratis)Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Betaalwijze & HorecaEr kan in de popzaal contactloos en met de ECI betaalpas betaald worden.

OordoppenEr zijn tegen betaling herbruikbare oordoppen (Thunderplugs) beschikbaar bij de bar in de zaal en bij de kassa/muntverkoop.

Staconcert
De shows in de popzaal zijn staand, we hebben geen zitplaatsen ter beschikking.


    alle muziek