ma 23/12  21:00
€ 20,00 € 23,50
Deur open:  20:00
Pop, Staconcert, Tribute/cover
Popzaal
23/122019
Ultiem kerstgevoel!

ABBA Gold

The Christmas Special Show


De succesvolle Christmas Special Show komt weer terug naar de ECI!

Dertig jaar nadat ABBA op het wereldtoneel verscheen, zijn ze populairder dan ooit. De formatie had alles wat een band zich wensen kan: fantastische liedjes, geweldige muzikanten met dito show, plus twee mooie dames met een gouden keel!

In de Christmas Special Show laat ABBA Gold je opnieuw kennis maken met dé band van de popmuziek. Ze brengen de muziek van ABBA in originele vorm: twee vrouwen, de welbekende meezingers en een rock-‘n-roll-band die je niet kunt weerstaan. ABBA Gold speelde eerder al in de cast van Mamma Mia op West End in Londen en brengen die energie opnieuw naar de ECI deze kerst.

Speciaal voor de kerstsferen wordt het bekende repertoire natuurlijk aangevuld met diverse Christmas Songs, zoals Merry Christmas en natuurlijk de knallende afsluiter Happy New Year. Begin je kerst goed in Roermond!

Swingende afterparty
Na ABBA Gold zorgt DJ Skizm ervoor dat we blijven swingen op de dansvloer, met de beste plaatjes uit het discotijdperk! Dans je samen met ons het jaar uit? 💃


Praktische info

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 u gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Betaalwijze & Horeca
Er kan in de popzaal alleen met munten worden betaald. Deze zijn verkrijgbaar bij de verschillende automaten in de gang en bij de receptie/kassa. Munten blijven geldig, maar worden niet teruggenomen.

Oordoppen
Er zijn tegen betaling herbruikbare oordoppen (Thunderplugs) beschikbaar bij de bar in de zaal en bij de kassa/muntverkoop.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor worden €2,50 kosten in rekening gebracht.


Ambassadeur
Draag jij ECI cultuurfabriek evenals Jan Smeets, Huub Stapel en Suzan Seegers ook een warm hart toe? Als theater-, muziek- of filmliefhebber, of misschien wel als enthousiaste cursist? Word dan Ambassadeur van ECI!


    alle muziek