vr 16/12  21:00
€ 20,00 € 25,00
Deur open:  20:30
Muziek, Rock
Popzaal
16/12

Anvil + Special Guest

Legal at Last


Het concert is verplaatst naar 16 december 2022. Heb je een ticket gekocht voor een andere datum? Dan is het ticket gewoon geldig tijdens dit concert!


De Heavy Metal Legendes van Anvil zijn terug in Europa met hun nieuwe tour: Legal at Last. En ze zijn niet alleen! Ze brengen deze keer ook een Special Guest mee…

Na het succes van hun laatste album Pounding The Pavement gepaard met hun 40 jarige jubileum, beklimt de Canadese band opnieuw het podium. Nog nooit klonk Anvil zo divers, vastberaden en inspirerend. Met vlijmscherpe gitaarriffs, dynamische drums en rauwe vocals belooft het weer een stevige show te worden!

 

Over Anvil

De metalband Anvil ontpopte zich in 1973, toen zanger Steve Kudlow en drummer Robb Reiner samen muziek gingen maken. In 1978 sloten Dave Allison en Ian Dickson zich bij het duo aan en ontstond de band LIPS, waaruit later Anvil voort zou komen. Drie jaar later brachten ze hun debuutalbum Hard ‘N Heavy uit. Later volgden Metal on Metal en Forged in Fire, waarmee ze een waardige reputatie in de metalscene verkregen. Bands als Metallica & Motörhead spreken keer op keer hun bewondering uit over het viertal.

Voorprogramma
Het voorprogramma is bekend! De Living Dead Stars en The Prophecy 23 verzorgen het voorprogramma van Anvil.


Praktische info

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 u gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Betaalwijze & Horeca
Er kan in de popzaal alleen met munten worden betaald. Deze zijn verkrijgbaar bij de verschillende automaten in de gang en bij de receptie/kassa. Munten blijven geldig, maar worden niet teruggenomen.

Oordoppen
Er zijn tegen betaling herbruikbare oordoppen (Thunderplugs) beschikbaar bij de bar in de zaal en bij de kassa/muntverkoop.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor wordt €2,50 per ticket in rekening gebracht.


Ambassadeur

Draag jij ECI cultuurfabriek evenals Jan Smeets, Huub Stapel en Suzan Seegers ook een warm hart toe? Als theater-, muziek- of filmliefhebber, of misschien wel als enthousiaste cursist? Word dan Ambassadeur van ECI!


    alle muziek