vr 29/3  20:30
€ 10,00 € 12,50
Pop
Popzaal
29/32019

Beautiful Sixties

ft. The Doors Tribute (Stan Peters & band)


Proef de sfeer, de revolutie en het geluid van de sixties in een show vol passie!

Deze avond gaan we terug naar 1960. Terug naar The Sound of Music en de twist, olifantenpijpen en funky kapsels, naar popart en Austin Powers. Van Rock ’n Roll tot surfmuziek en van The Beatles tot The Doors, alles passeert de revue deze avond!

Dresscode: sixties!

De muziek van deze avond wordt live verzorgd door The Doors Tribute van Stan Peters! De band, bestaande uit Stan Peters (zang), Ruud Peeters (keyboard), Ruud Delissen (bas), Joep Peters (drums) en Jos Slabbers (gitaar), neemt je mee op een muzikale reis door de zestiger jaren. De psychedelische muziek van The Doors is een mengsel van blues, rock, klassiek en jazz. Een absolute aanrader voor elke muziekliefhebber!

Voor en na de voorstelling zorgt DJ Skizm ervoor dat je niet stil blijft staan! DJ Skizm is een van de langst actieve DJ’s in Roermond. Hij voelt zich thuis in vele genres, waarbij funk, jazz en soul het fundament zijn. Maar ook disco reggae, latin en world music komen voorbij. Speciaal voor deze avond is hij in zijn grote 60’s en 70’s collectie gedoken! Do you wanna dance?!


alle muziek