zo 21/11  18:00
€ 0,00
Deur open:  17:30
Divers, Pop
Popzaal
21/11

Bevrijdingsfestival

Clubtour


Het bevrijdingsfestival Limburg gaat een clubtour doen. En ze komen natuurlijk ook bij ons langs :-). Reserveer je gratis ticket nu!

Andy & The Antichrist

Helemaal vanuit Horst hebben de vier mannen van Andy & the Antichrist al een hele hoop singles en een ietwat uit de handgelopen EP de wereld ingesmeten. Met de lekkerste ritmesectie van Nederland (zeggen ze zelf) willen ze hun muziek met de rest van de wereld delen. Wat voor muziek maken ze dan? Iets wat tussen garage, indie en punk valt. Een bekende song van hen ‘Crownmountain Man’ wordt gezien als een van de fijnste garagerocknummers van eigen Nederlandse bodem die er in lange tijd gehoord is. Een charmant rammelend nummer, met een lekker zeurende gitaarrif en een dito refrein dat je de komende dag niet meer uit je hoofd krijgt.

https://www.youtube.com/watch?v=yjLASu6HsJU

Tape Toy

Niet gehinderd door de drang om hip te zijn gaat Tape Toy lekker zijn eigen gang. De vier Amsterdammers maken, zoals ze het zelf noemen, ‘Bubble Grunge’. Hoe dat klinkt? Als garagerock met invloeden van indie, pop en elektronische muziek, met catchy gitaarrifjes en synthesizermelodieën. Ze zijn niet bang om fouten te maken en doen simpelweg wat goed voelt. You see what you get. Gek maar op een goede manier. Dat levert springerige muziek op met harde gitaren, slimme synths en maffe wendingen.

https://www.youtube.com/watch?v=lWyJCIB1Euk&list=RDEMhdDQxRivcdJnRWCgGA8yXg&start_radio=1

Mayleaf

Poppy sounds gecreëerd door laag grommende telecasters; tracks die rechtstreeks uit de garage komen. Maak kennis met Mayleaf. Mayleaf brengt een combinatie van vuige, gore riffs, maar blijkt stiekem ook super catchy en melodieus. Deze nieuwe band met leden van Call It Off, No Turning Back, Wasted Bullet en 2Years haalt zijn inspiratie uit rauwe, vuige fuzz en 90’s tunes. Verwacht een optreden vol dikke riffs die zoveel mogelijk lucht verplaatsen. Meer hoef je niet te weten, aldus de band.

https://www.youtube.com/watch?v=bV_sMUNPA9I


    alle muziek