za 7/11  22:00
€ 11,00
Dance, Hardstyle
Popzaal
7/11

Blackness

Universe of Hardstyle


Dit event is verplaatst van vrijdag 14 april naar zaterdag 7 november n.a.v. de Coronavirus maatregelen van het RIVM. Heb je een ticket gekocht voor 14 april? Dan is het ticket gewoon geldig tijdens dit event!


Zaterdag 7 november staat ECI nachtfabriek in het teken van snoeiharde kicks! Liefhebbers van (raw) Hardstyle worden door (inter)nationaal bekende DJ’s meegenomen door het universum van de Hardstyle. Ben jij klaar voor hardste event dat ooit in ECI heeft plaatsgevonden?

Blackness is hét nieuwe rondreizende hardstyle concept van Limburg dat na enkele edities voor de eerste keer neerstrijkt in Roermond. Blackness is raw hardstyle & raw energy!

De line-up bestaat uit bekende namen zoals:

Killshot [End Of Line Records]

Sinds zijn toetreding tot de End Of Line Records-familie is Killshot hard bezig met zijn weg naar de top van de hardstyle scene. Zijn pure energie wordt gevoeld en gehoord in zijn stroom van goed ontvangen hits als ‘Beastmode’, ‘Break Your Neck’ met Warface, ‘Like An AK’, ‘Rauwdouwer’, ‘I’m Back’ en nog veel meer. Zijn ultieme missie? Ieder geluidssysteem verwoesten!

Killshot stond onder andere al op Dominator, Defqon.1, Supremacy, Masters of Hardcore, Q-BASE, Fatality, AIRFORCE Festival, Intents Festival en Dreamfields.

Artifact [End Of Line Records]

Het tweede lid van de ‘End Of Line Recordings’-stal heeft de scène veroverd met tracks als “Rain” feat. Elke Donkers, “Revenge” met DJ Thera en “Hunters”.
Zijn opstandige en grensverleggende producties brachten hem naar shows op grote festivals zoals Dominator, Defqon.1, Q-BASE, The Qontinent, Intents Festival, Masters of Hardcore en Supremacy.

Beatfreak

Bekend van optredens op onder andere Decibel, Live for This, Radical Redemption – The One Man Army, We Are Hardstyle, Royaal Kabaal en Blackness. Daarnaast heeft Beatfreak al meerdere singles op zijn naam staan bij onder andere Theracords, Upcoming en End of Line Rookie EP!

Entropy

Entropy is een van de opkomende namen binnen deze scene, bekend van optredens bij onder andere Doomslayer, Warface Bday Bash, Castle of Love, Blackness, The Purge Bday Bash of Freaqshow in Ziggo Dome!

Insanatix

Deze Raw Hardstyle DJ heeft het podium al gedeeld met onder andere Sefa, DRS en Headhunterz. Daarnaast mocht hij ook draaien bij Girls like DJ’s in Versuz (BE), Nieuwe Nor en in de Music Dome.

Bright Visions

Bekend van optredens op Dancefair en Fatality outdoor festival. Daarnaast zijn Bright Visions’ hardstyle tracks onder andere al te horen op Loudness, Karnaval Festival en op Live For This in de AFAS Live. Daarnaast heeft dit talent al releases op Upcoming en Dirty Workz!

Salvation

Onze regionale held! Hij deelde line-ups met o.a. Radical Redemption in Club Come Back, Warface in Apollo en heeft ook zijn eigen terugkerende Bday Bash. Op 10 april neemt hij verse releases mee vanuit een gewaardeerd label en gaat hij laten horen waarom hij zijn regio het beste vertegenwoordigd.

• Tickets zijn al beschikbaar vanaf €10!
• 18+


Praktische info

Updates
Helemaal op de hoogte blijven? Zet jezelf dan op aanwezig in ons Facebookevenement!

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 u gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Betaalwijze & Horeca
Er kan in de popzaal alleen met munten worden betaald. Deze zijn verkrijgbaar bij de verschillende automaten in de gang en bij de receptie/kassa. Munten blijven geldig, maar worden niet teruggenomen.

Oordoppen
Er zijn tegen betaling herbruikbare oordoppen (Thunderplugs) beschikbaar bij de bar in de zaal en bij de kassa/muntverkoop.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor worden €2,50 kosten in rekening gebracht.


alle muziek