zo 9/2  16:00
€ 15,00 € 17,50
Deur open:  15:30
Blues, Muziek
Popzaal
9/22020

Boogie Beasts


Dit concert wordt verplaatst naar seizoen 2020-2021. Meer informatie volgt in het nieuwe seizoen!


Dirty beats, hypnotiserende slide, huilende mondharmonica en lekker veel fuzz; dat kun je verwachten van de Boogie Beasts!

Deze vierkoppige band uit België, met twee Vlaamse en twee Waalse muzikanten vertolken hun liefde voor elektrische delta-blues op geheel eigenzinnige wijze. Dat klinkt ongeveer als The Black Keys die in de vroege uurtjes van een of ander illegaal feestje aan het jammen slaan met John Lee Hooker. Of Morphine op een psychedelische trip met Little Walter. Of RL Burnside tijdens een juke joint-gig begeleid door de vroege Stones. Met aanstekelijke energie zetten deze vier heren een uiterst smerige doch onweerstaanbare sound neer.

Are you ready to boogie with the Beasts?

Support: Stompin’ Grounds

De middag wordt geopend door Stompin’ Grounds! Drie heren uit het zuiden van het land die zorgen voor stevige songs. De karakteristieke stampende beats en scheurende gitaren van de Blues-Rock worden vermengd met de virtuositeit en dansbaarheid uit de Gypsy-Swing. Dit zorgt ervoor dat de energie van het podium afspat en je onmogelijk stil kan blijven staan als je deze heren ziet optreden. So, put on your dancin’ shoes and shake it!


Praktische info

Updates
Helemaal op de hoogte blijven? Zet jezelf dan op aanwezig in ons Facebookevent!

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 u gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Betaalwijze & Horeca
Er kan in de popzaal alleen met munten worden betaald. Deze zijn verkrijgbaar bij de verschillende automaten in de gang en bij de receptie/kassa. Munten blijven geldig, maar worden niet teruggenomen.

Oordoppen
Er zijn tegen betaling herbruikbare oordoppen (Thunderplugs) beschikbaar bij de bar in de zaal en bij de kassa/muntverkoop.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor worden €2,50 kosten in rekening gebracht.


Ambassadeur

Draag jij ECI cultuurfabriek evenals Jan Smeets, Huub Stapel en Suzan Seegers ook een warm hart toe? Als theater-, muziek- of filmliefhebber, of misschien wel als enthousiaste cursist? Word dan Ambassadeur van ECI!


    alle muziek