za 17/3  20:00
€ 20,00 € 25,00
Dance, Electronic, Funk, Pop, R&B, Soul
Popzaal
17/32018

Ben Liebrand & Zuco 103

Boogie Wonderland XXL


Boogie Wonderland XXL presents: Ben Liebrand & Zuco 103

Boogie Wonderland is een feest met een hoog CLUB gehalte, neergezet door haar deejays, dansers en artiesten! Toch zijn onze gasten de echte sterren van de show. Hun open-mind, enthousiasme, de diversiteit van alle leeftijden, kleuren, geslachten en seksuele geaardheid is wat het feest zo uniek maakt. Op 17 maart maken we er dan ook weer een prachtig feest van in de Popzaal van de ECI Cultuurfabriek.

Ben Liebrand
De Nederlandse DJ en producer Ben Liebrand (1960) begint in 1976 aan een DJ-carrière, die tot na de eeuwwisseling nog steeds zeer succesvol blijkt. Met zijn vroege start wordt Liebrand beschouwd als een van de pionieren van de dancemuziek! Onder andere Tiësto, Ferry Corsten en Armin van Buuren raakten geïnspireerd door Liebrand. Op Radio Veronica heeft de Nijmegenaar van 1983 tot 1985 zijn eigen mix-show ‘In The Mix’. In de jaren ’90 neemt hij afstand van de muziek en focust zich op het ontwikkelen op het creëren van live visuals. Twintig jaar later stort hij zich weer volledig op het maken van muziek en pakt hij zijn show ‘In The Mix’ weer op op Radio Veronica.

Zuco 103
Zuco 103 is terug! Jarenlang speelden ze niet samen, maar het jaar 2015 stond voor de leden van Zuco 103 in het teken van de comeback. Lilian Vieira, Stefan Kruger en Stefan Schmid maakten vorige eeuw furore met hun “Brazilectro” – een aanstekelijke mix van samba en elektronische muziek. Ze veroverden de wereld en speelden op vele gerenommeerde festivals. Na soloavonturen van de verschillende bandleden, zijn ze eenmalig voor een unieke show weer met z’n drieën op het podium. Dat Zuco 103 niet gemakkelijk in een hokje is te plaatsen, blijkt wel uit het feit dat de band in het verleden niet alleen speelde op het North Sea Jazz Festival maar bijvoorbeeld ook op het Vlaamse Rock Werchter. De muziek wordt vaak omschreven als Brazilectro, maar daarmee doe je de band eigenlijk te kort. Want Zuco 103 brengt een grensoverschrijdende smeltkroes van stijlen, met een unieke, authentieke en originele sound.

Tijdschema
20.00 uur: Deur open
21.00 uur: Verwachte aanvang Zuco 103
22.30 uur: Verwachte aanvang Boogie Wonderland XXL
04.00 uur: Einde


    alle muziek