zo 24/4  20:30
€ 30,00
Deur open:  20:00
Jazz, Pop
Popzaal
24/4
Intieme clubshow!

Candy Dulfer


Als onderdeel van haar wereldtournee komt Candy Dulfer met haar vernieuwde band voor een intieme clubshow naar de ECI! In het voorjaar van 2022 verschijnt haar nieuwe album ‘WE NEVER STOP’, en ze kan niet wachten om haar trouwe fans te verwennen met de splinternieuwe nummers waar ze momenteel aan werkt, en om met haar muziek verlichting te brengen voor iedereen die dat wel kan gebruiken na de vele uitdagingen van de afgelopen anderhalf jaar.

 Candy Dulfer is een échte wereldster – met een platina debuutalbum Saxuality (goed voor een Grammy-nominatie), meer dan 2,5 miljoen verkochte albums wereldwijd, live-en studio-optredens met de grootste sterren uit de pop- en jazzwereld (waaronder Prince, Van Morrison, Maceo Parker, Aretha Franklin, Blondie en Pink Floyd), diverse nummer-1 hits in Europa, Japan en de USA, en haar legendarische concerten. In 2021 ontving ze de Edison Oeuvreprijs.

Candy Dulfer zal worden bijgestaan met een fantastische nieuwe band met daarin onder andere de 22-jarige drumsensatie Kick Woudstra, zangers Ivan Peroti (The Voice of Holland, Sven Hammond) en aanstormend talent Camilo Rodriguez, en oude bekenden als bassist Xander Buvelot en Candy’s vertrouwde rechterhand Ulco Bed (gitaar). Ook Roger Happel keert terug, de zanger en toetsenist die te horen is op Candy’s Live in Amsterdam en vele jaren met haar over de hele wereld tourde. Met een show vol nieuwe nummers, maar natuurlijk ook Candy-klassiekers zoals “Lily was here”, is de WE NEVER STOP tour gevuld met een overdaad aan energie, plezier en talent op het podium.

https://candydulfer.nl/
https://www.facebook.com/candydulferofficial

Foto: Nikki Born


Praktische info

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 u gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Betaalwijze & Horeca
Er kan in de popzaal contactloos en met munten worden betaald. Munten blijven geldig, maar worden niet teruggenomen. Vanaf september 2021 komt er een ECI betaalpas en komen de munten te vervallen. De waarde van de munten kan overgezet worden op de pas.

Oordoppen
Er zijn tegen betaling herbruikbare oordoppen (Thunderplugs) beschikbaar bij de bar in de zaal en bij de kassa/muntverkoop. 


    alle muziek