za 14/3  20:45
€ 20,50 € 23,00
Deur open:  20:15
Americana, Muziek
Popzaal
14/32020

CCC Inc.


Misschien wel de meest legendarische band van Nederland, na 42(!) jaar weer terug in Roermond!

Het in 1967 opgerichte folk en americana gezelschap CCC Inc. speelde in 1970 als enige Nederlandse band op het Kralingenfestival tussen namen als Jefferson Airplane, The Byrds en Pink Floyd en stond een jaar later op de tweede editie van Pinkpop.

In die hoogtijdagen van de band streek CCC Inc. neer in een boerderij in ‘de’ Neerkant, op de grens van Brabant en Limburg, waar de bandleden een commune vormden. Vanuit deze afgelegen plek in de Peel bestookten zij het hele land met hun americana die zelfs nu na ruim 50 jaar nog steeds tot de top behoort.

In 1978 werd vanuit CCC Inc. Doe Maar opgericht door Ernst Jansz. Naast Jansz bestaat CCC uit Joost Belinfante, Jaap van Beusekom, Jan Hendriks en Richard Wallenburg.

Nu zijn de heren klaar voor de CCC Spring Tour 2020. Dat de band inmiddels 53 jaar bestaat vormt geen enkele belemmering. Op het podium spatten de vonken er nog steeds vanaf!


Praktische info

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 u gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Betaalwijze & Horeca
Er kan in de popzaal alleen met munten worden betaald. Deze zijn verkrijgbaar bij de verschillende automaten in de gang en bij de receptie/kassa. Munten blijven geldig, maar worden niet teruggenomen.

Oordoppen
Er zijn tegen betaling herbruikbare oordoppen (Thunderplugs) beschikbaar bij de bar in de zaal en bij de kassa/muntverkoop.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor worden €2,50 kosten in rekening gebracht.


Ambassadeur
Draag jij ECI cultuurfabriek evenals Jan Smeets, Huub Stapel en Suzan Seegers ook een warm hart toe? Als theater-, muziek- of filmliefhebber, of misschien wel als enthousiaste cursist? Word dan Ambassadeur van ECI!


    alle muziek