vr 18/2  20:30
€ 16,50
Deur open:  20:00
Pop
Popzaal
18/2
Oor: "zeer overtuigend" 

Celine Cairo


De Amsterdamse gooide hogen ogen met haar sterke debuutalbum Free Fall in 2017, waarna ze 3 jaar tussen Amsterdam en Londen werkte aan nieuwe songs voor de opvolger. Met producer Tim Bran (London Grammar, Birdy, Haevn), de Duitse producer Benjamin Rheinlander en haar vaste band nam ze afgelopen jaar het nieuwe album Overflow op, dat op 27 augustus verschijnt.

Met haar vaste band geeft ze op 17 oktober het album release concert waarin ze ‘Overflow’ voor het eerst volledig live zal spelen. Ook zullen enkele van haar oude pareltjes, waaronder het dromerige ‘Hibernate’ dat al ruim 7,5 miljoen keer gestreamed werd, niet op de setlist ontbreken. Ook zullen de nieuwe singles ‘The Fire’, ‘Bird Song’ en ‘Famous’ hun live debuut maken.

Oor: “Dromerige liedjes in een grootse productie; zeer overtuigend” 
Platomania: “Celine Cairo is klaar voor het grote werk” 
Music Is My Life: “Totally spellbinding” 
Music for the Misfits: “Grand and luminous” 
Ear To The Ground: “Absolutely earth shattering”


Praktische info

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 u gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Betaalwijze & Horeca
Er kan in de popzaal contactloos en met munten worden betaald. Munten blijven geldig, maar worden niet teruggenomen. Vanaf oktober 2021 komt er een ECI betaalpas en komen de munten te vervallen. De waarde van de munten kan overgezet worden op de pas.

Oordoppen
Er zijn tegen betaling herbruikbare oordoppen (Thunderplugs) beschikbaar bij de bar in de zaal en bij de kassa/muntverkoop.


    alle muziek