vr 13/9  20:30
€ 15,00 € 17,50
Deur open:  20:00
Blues, Muziek
Popzaal
13/9

Chris Cain

& the Luca Giordano Band + Sannie’s Kitchen


Laat jezelf onderdompelen in de bluessferen met de Amerikaanse bluesheld Chris Cain! Zijn jazz getinte, met blues doordrenkte gitaargeluid en zijn indrukwekkende diepe en warm doorleefde stem galmt op 13 september door de ECI cultuurfabriek.

Cains expressieve stijl is het resultaat van een leven lang studeren en een doorzettend streven om de blues te perfectioneren. Zijn passie voor muziek werd al vroeg in zijn leven aangewakkerd door de liefde van zijn ouders voor blues en soul. Bluesmuziek kwam continue uit de speaker van de stereo-installatie en familie-uitstapjes vonden vaak plaats in de vorm van concertbezoek. Zo zag kleine Chris als driejarige peuter al BB King live aan het werk.

Als kind leerde hij zichzelf gitaar spelen, ging hij muziek studeren en leefde hij voor zijn 18e levensjaar al van de muziek. Naast gitaar, beheerste hij ook de piano, basgitaar, klarinet én saxofoon. Een voorbeeld voor andere bluesmuzikanten! Hoewel hij in zijn thuisland al lang een levende blueslegende is, trekt hij pas sinds 2018 door Europa. Na een zeer succesvolle tour vorig jaar komt hij nu weer terug. Gitaarliefhebbers, grijp je kans!

Support
Het voorprogramma wordt verzorgd door Sannie’s Kitchen. Deze band is geformeerd rond de Roermondse mondharmonicasoliste Sannie Jansen. De band speelt een vrolijke mix van rhythm and blues, swingende rock en soulclassics in een bluesjasje. Sannie’s Kitchen staat bekend om haar unieke sound en energieke live optredens.


Praktische info

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 u gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Betaalwijze & Horeca
Er kan in de popzaal alleen met munten worden betaald. Deze zijn verkrijgbaar bij de verschillende automaten in de gang en bij de receptie/kassa. Munten blijven geldig, maar worden niet teruggenomen.

Oordoppen
Er zijn tegen betaling herbruikbare oordoppen (Thunderplugs) beschikbaar bij de bar in de zaal en bij de kassa/muntverkoop.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor worden €2,50 kosten in rekening gebracht.


Ambassadeur
Draag jij ECI cultuurfabriek evenals Jan Smeets, Huub Stapel en Suzan Seegers ook een warm hart toe? Als theater-, muziek- of filmliefhebber, of misschien wel als enthousiaste cursist? Word dan Ambassadeur van ECI!


    alle muziek