vr 30/10  22:00
€ 15,50
Dance, House, Techno
Popzaal
30/10

Dark Boutique presents: Mirella Kroes


Door de Corona maatregelen heeft Dark Boutique helaas moeten besluiten om dit event te cancelen. Op dit moment zoeken we naar een nieuwe datum voor dit event. Houd onze website in de gaten voor meer informatie.


Due to the advance of the COVID-19 virus we unfortunately decided to cancel our event in the

ECI Nachtfabriek

on Friday October 30th.

Dark Boutique komt voor het eerst naar de ECI! Na een eerste uitverkochte sitdown editie in Stein, brengt Dark Boutique hun house/techno-concept naar de ECI nachtfabriek. Van donkere house sounds die het begin van je avond vullen tot een industriële techno sound om mee af te sluiten. Niemand minder dan Mirella Kroes (Awakenings, Soenda) zal zorgen voor de fijne technodeuntjes, bijgestaan door Frankie Forward & resident Rick Roblinski.


Praktische informatie


Kaartverkoop

Kaarten voor dit event zijn alleen online verkrijgbaar. Je koopt een ticket en reserveert daarmee een tafel voor 2 of 4 personen. Je kunt vervolgens met maximaal 2 of 4 personen aan een tafel plaatsnemen.

Updates
Helemaal op de hoogte blijven? Zet jezelf dan op aanwezig in het Facebookevent!

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Betaalwijze & Horeca
Er kan in de popzaal alleen met munten worden betaald. Deze zijn verkrijgbaar bij de verschillende automaten in de gang en bij de receptie/kassa. Munten blijven geldig, maar worden niet teruggenomen.

Oordoppen
Er zijn tegen betaling herbruikbare oordoppen (Thunderplugs) beschikbaar bij de bar in de zaal en bij de kassa/muntverkoop.

Bekijk onze volledige maatregelen betreft het Coronavirus op: ecicultuurfabriek.nl/coronavirus


alle muziek