vr 6/3  22:00
€ 8,50 € 20,00
Dance
Popzaal
6/32020

State of Unrest


De eerste Drum & Bass avond van de ECI nachtfabriek is een feit! Op vrijdag 6 maart landt State of Unrest in Roermond. 

Leeftijd: 18+

Met succesvolle edities in Complex Maastricht, Club Smederij en het Landbouwbelang, heeft State of Unrest zich inmiddels goed op de kaart gezet. Grootmachten als Netsky, Chase & State en Noisia betraden al eerder het podium van het evenement.

Tijdens State of Unrest in de ECI slaat de Drum & Bass formatie de handen ineen met het populaire Rotterdamse Label DIVIDID. Samen zorgen zij voor een strakke line-up die bestaat uit artiesten als Imanu, Abis, Missin en special guest Pythius. Aangevuld door Monkey Madness, Sol en Hyphen MC, wordt dit een avond als nooit tevoren.

De ECI popzaal wordt voorzien van vele lasers en een stevig soundsystem. Zo wordt je ondergedompeld in de diepere DnB sounds van Multiplex.

Cultuurcafé
Vanaf 24:00 uur kun jij je in het Cultuurcafé laten onderdompelen door lokale DJ’s.


Praktische info


Updates

Helemaal op de hoogte blijven? Zet jezelf dan op aanwezig in ons Facebookevent!

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 u gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Betaalwijze & Horeca
Er kan in de popzaal alleen met munten worden betaald. Deze zijn verkrijgbaar bij de verschillende automaten in de gang en bij de receptie/kassa. Munten blijven geldig, maar worden niet teruggenomen.

Oordoppen
Er zijn tegen betaling herbruikbare oordoppen (Thunderplugs) beschikbaar bij de bar in de zaal en bij de kassa/muntverkoop.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor worden €2,50 kosten in rekening gebracht.


Ambassadeur

Draag jij ECI cultuurfabriek evenals Jan Smeets, Huub Stapel en Suzan Seegers ook een warm hart toe? Als theater-, muziek- of filmliefhebber, of misschien wel als enthousiaste cursist? Word dan Ambassadeur van ECI!


alle muziek